Αρκετά δύσκολη έχουν κάνει τη ζωή των τρικαλινών οι χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο της πόλης από διάφορους παρόχους και ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των επαγγελματιών του κέντρου οι οποίοι στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, δεν μπορούν να κάνουν αυτονόητες δουλειές, όπως να συνδεθούν τα POS με το δίκτυο των τραπεζών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της e-trikala Οδυσσέας Ράπτης μέσω του trikalaopinion.gr, ενημερώνει τους επαγγελματίες και τους κατοίκους του κέντρου ότι το δίκτυο ασύρματου ίντερνετ της e-trikala, (smart trikala free wi fi) δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα αφού ο πάροχος με τον οποίο συνεργάζεται δεν είναι μεταξύ εκείνων που εντοπίζεται το πρόβλημα.

Ο ίδιος δε, καλεί τους ενδιαφερόμενους να αναζητήσουν το δωρεάν δίκτυο της e-trikala το οποίο σε αρκετά σημεία του κέντρου (Φρούριο, Τζαμί κ.α.) αλλά και εκτός αυτού (Μύλου Ματσόπουλου) είναι σε πολύ γρήγορες ταχύτητες, για να εξυπηρετηθούν.

Πάντως, όπως έχουμε αναφέρει εδώ στο techmaniacs.gr αν τα προβλήματα είναι τόσο σοβαρά και δεν θέλεις να μπλέξεις με δίκτυα κινητής, τότε βάλε Starlink χθες, μόνο 20 ευρώ θέλει να το παραγγείλεις. 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κανετε πολύ μεγάλο λάθος, ασχολείστε με τα Τρίκαλα που έχουν οπτικές ίνες παντού. Ελάτε μέχρι την καλαμπακα μου υπάρχει πολύ μεγαλύτερο θέμα, που ακόμη και το 5G σέρνεται. Είμαστε περιοχή με τόσο τουρισμό, 500+ Airbnb , δεκάδες καταλύματα και ξενοδοχεία και κανένας δεν λέει τίποτα. Αν θέλετε να κάνετε κάποιο άρθρο, κάντε για την καλαμπακα λοιπόν….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.