Το άκρως δημοφιλές mobile banking app Revolut, πλέον αρχίζει και να χρησιμοποιείται και για έναν εντελώς διαφορετικό άλλο λόγο. Όπως όλοι γνωρίζουμε η εφαρμογή της Revolut διαθέτει μια υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων, ένα chat δηλαδή, με το οποίο μπορείς να μιλήσεις με άλλους χρήστες της Revolut ή να τους ζητήσεις χρήματα.

Όλα τα μηνύματα έχουν end to end κρυπτογράφηση και οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να στείλουν gifs αλλά και stickers ο ένας στον άλλο. Και όμως, πολλοί χρησιμοποιούν το chat για τα πιο ένοχα μυστικά τους, όπως τη συνομιλία με μια εξωσυζυγική σχέση.

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι το πρώτο πράγμα που θα σκεφθούν είναι να ελέγξουν τα μηνύματα στο Messenger, Instagram, αν υποψιάζονται κάτι, υπάρχει όλο ένας αυξανόμενος αριθμός χρηστών που χρησιμοποιούν το chat της Revolut ακριβώς γιατί ο/η σύντροφός τους δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα μιλούσε με κάποιον άλλον/ άλλη μέσω μιας εφαρμογής τραπεζικής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.