Η NASA προσπάθησε να προειδοποιήσει, για μία ακόμα φορά, τους πάντες για την ολική έκλειψη ηλίου, τα μέτρα που πρέπει να λάβουν, τα αξεσουάρ που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, ενώ παρείχε οδηγίες για το πώς να φωτογραφίσεις το εντυπωσιακό φαινόμενο. Προφανώς, ο κόσμος δεν ακολούθησε τίποτα και η πλειοψηφία φρόντισε να προμηθευτή τα φθηνότερα προστατευτικά γυαλιά που βρήκε. Αυτό οδήγησε στην εκτόξευση των αναζητήσεων για όρους όπως το “my eyes hurt”, “eyes hurt”, και “why do my eyes hurt” – στο Google Search στις ΗΠΑ.

Ακόμη και αν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό, το να ξοδέψεις λίγο παραπάνω χρόνο από όσο πρέπει παρακολουθώντας τη φλεγόμενη μπάλα στον ουρανό, μπορεί να οδηγήσει σε άσχημα αποτελέσματα και πόνο στα μάτια. Σύμφωνα με το Google Trends, οι όροι που προαναφέραμε είδαν αισθητή άνοδο γύρω στις 11:00 a.m. PT / 2:00 p.m. ET (ή 9:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας). Αυτό το χρονικό διάστημα είναι περίπου η ώρα που η Σελήνη ξεκίνησε να περνάει μεταξύ της Γης και του Ήλιου. Το αποκορύφωμα των αναζητήσεων ήταν περίπου στις 12:00 p.m. PT / 3:00 p.m. ET (ή 10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας).

Ολική Έκλειψη Ηλίου My Eyes Hurt

Η ολική έκλειψη ηλίου του 2024 έχει ολοκληρωθεί και αποτελεί παρελθόν. Ίσως περάσουν δεκαετίες μέχρι να έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάτι τέτοιο από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ωστόσο, μέχρι τότε μπορούμε να απολαύσουμε αυτόν τον καταπληκτικό χάρτη από την έκλειψη του 2024, τον οποίο δημιούργησε η NASA.

Ολική Έκλειψη Ηλίου My Eyes Hurt

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.