Εκτός λειτουργίας για αρκετό κόσμο το Facebook, Instagram και το Threads, από ένα τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στις υπηρεσίες της Meta. Το πρόβλημα φαίνεται και στο DownDetectror, με τις αναφορές για τις υπηρεσίες της Meta να έχουν πάρει φωτιά.

Αυτή τη στιγμή το Instagram έχει επανέλθει πλήρως, ενώ στον DownDetector υπάρχουν ακόμα αναφορές για προβλήματα στο Facebook και Threads.

Το πρόβλημα ξεκίνησε από τις 11:21 με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αδυνατούν να λειτουργήσουν σωστά. Συγκεκριμένα οι χρήστες αναφέρουν πως δε μπορούσαν να ανανεώσουν τη ροή τους, ούτε να κάνουν νέες δημοσιεύσεις. Παράλληλα δε μπορούσαν να συνδεθούν σε εφαρμογές μέσω του λογαριασμού τους στην Meta, όπως παιχνίδια και άλλες υπηρεσίες.Εκτός λειτουργίας Facebook Instagram Threads

Εκτός λειτουργίας Facebook Instagram ThreadsΕκτός λειτουργίας Facebook Instagram Threads

Η Meta δεν έχει προβεί σε δηλώσεις σχετικά με το πρόβλημα, όμως στο X το νούμερο 1 hashtag είναι το #instagramdown.

Η πλατφόρμα της Meta φαίνεται να έχει πολλά προβλήματα τελευταία, ιδιαίτερα μετά την ενσωμάτωση της κρυπτογράφησης στα μηνύματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook και ο Messenger βγαίνουν εκτός την τελευταία εβδομάδα, κάτι που δείχνει πως υπάρχει πρόβλημα στην πλατφόρμα της Meta.

Επιτέλους μάθαμε τι συμβολίζει και τι σημαίνει το i μπροστά από κάθε iPhone

Περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία, αν και πιθανότατα δεν θα υπάρξει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.