Έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι να σημαίνει τελικά αυτό  το i πριν από οποιοδήποτε προϊόν της Apple; Μπορεί το iPhone να είναι από τις πιο επιτυχημένες στην αγορά συσκευές, ωστόσο υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζεις για τη συσκευή, ένα smartphone που άλλαξε τον τρόπο που επικοινωνούμε, δουλεύουμε και διασκεδάζουμε κατά πολλούς.

Άλλοι θεωρούν το i παραπέμπει στο intelligent, άλλοι πιστεύουν ότι αναφέρεται στην καινοτομία, από το αγγλικό innovation. Ωστόσο όμως την απάντηση την είχε δώσει ο ίδιος ο Steve Jobs. Σημαίνει μια πληθώρα πραγμάτων και συγκεκριμένα internet, individual, instruct, inform, και inspire.

Παράλληλα, το unilad επισημαίνει ότι όπως είχε πει ο ίδιος ο Jobs το “i” τεχνικά δεν έχει επίσημη σημασία και πρότεινε ότι είναι απλώς μια προσωπική αντωνυμία και μια οδηγία για να διδάσκονται οι υπάλληλοι της Apple τι αντιπροσωπεύει η εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τη σημασία του έχει αποτελέσει σήμα κατατεθέν ενός προϊόντος που θεωρείται από τις καλύτερες συσκευές που μπορεί κάποιος να αγοράσει σήμερα και να βασιστεί σε αυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.