Δυστυχώς, μόνο τα iPhone 14 Pro και Pro Max θα έχουν τον νέο A16 της Apple, γιατί η εταιρεία σχεδιάζει να βάλει στα απλά μοντέλα τον A15 που έχουν όλα τα iPhone 13. Τουλάχιστον αυτό λέει ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi-Kuo.

Σε πρόσφατο tweet του, ο Kuo σημειώνει ότι το 6.1 ιντσών 14 Pro και το μεγαλύτερο 6.7 ιντσών 14 Pro Max θα έχουν το νεότερο chip της Apple, τον επερχόμενο A16. Από την άλλη, τα απλά μοντέλα 6.1 ιντσών και 6.7 ιντσών θα διατηρήσουν τον A15.

Η διατήρηση ενός περσινού επεξεργαστή στα βασικά και πιο οικονομικά iPhone 14 θα έκανε τα Pro και Pro Max μοντέλα να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο και θα βοηθούσε τους καταναλωτές να αποφασίσουν πιο μοντέλο κάνει τελικά για αυτούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Kuo η Apple θα προσφέρει την ίδια ποσότητα μνήμης RAM σε όλα τα μοντέλα της σειράς. Συγκεκριμένα είπε ότι όλα τα επερχόμενα iPhone θα έχουν 6GB RAM, με τη διαφορά ότι τα βασικά θα διαθέτουν LPDDR4x και τα Pro θα έχουν LPDDR5.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.