Σύμφωνα με αναφορές, η Samsung θα υιοθετήσει τον teardrop ή waterdrop σχεδιασμό στον μεντεσέ για να μειώσει την πτυχή της οθόνης στο Samsung Galaxy Z Fold 5. Επιπλέον, αυτός ο σχεδιασμός θα της επιτρέψει να μειώσει και το πάχος όλης της συσκευής.

Αν και είδαμε αναφορές για τη διαφορά του Z Fold 5 σε σύγκριση με το Z Fold 4, ως προς το πάχος της συσκευής όταν είναι ανοιχτή, αυτή τη φορά έχουμε στη διάθεση μας μία φωτογραφία που δείχνει ένα πρωτότυπο του επερχόμενου foldable smartphone δίπλα στον προκάτοχο του.

Οι συσκευές είναι κλειστές και βλέπουμε ότι τα 13+ χιλιοστά του Samsung Galaxy Z Fold 5 είναι πολύ λίγα μπροστά στα 15.8 χιλιοστά του Galaxy Z Fold 4. Λογικό, μιλάμε για διαφορά σχεδόν 3 χιλιοστών. Επιπλέον, η εικόνα κάνει ξεκάθαρα τα πλεονεκτήματα του waterdrop μεντεσέ.

Samsung Galaxy Z Fold 5 Live Image

Παρόλο που το πάχος του Galaxy Z Fold 5 θα είναι στα 6.5 χιλιοστά όταν είναι ανοιχτό, από τα 6.3 χιλιοστά του Galaxy Z Fold 4, κλειστή η συσκευή έχει πολύ μικρότερο πάχος και δεν μοιάζει να έχει κλείσει στις πλευρές, αλλά να κλείνει σχεδόν πλήρως οριζόντια.

Τέλος, ο waterdrop μεντεσές θα πιάνει περισσότερο χώρο στο “πίσω” μέρος της συσκευής και μαζί με την υποδοχή για το S Pen θα αυξάνουν το πλάτος του Samsung Galaxy Z Fold 5 που κατ’ επέκταση θα έχει πιο μεγάλη εσωτερική οθόνη – ίσως και εξωτερική. Όσον αφορά το module, αυτό δεν φαίνεται καν να εξέχει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.