Τα καθιερωμένα ετήσια  EISA (Expert Imaging and Sound Association) βραβεία γνωστοποιήθηκαν σήμερα και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Huawei λαμβάνει το βραβείο του καλύτερου smartphone στον κόσμο, με το Huawei P30 Pro, το οποίο διαδέχθηκε το Huawei P20 Pro της περασμένης χρονιάς. Το τελευταίο και πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς P επαινέθηκε για τις εξαιρετικές συνολικά δυνατότητές του και για το εντυπωσιακό σύστημα κάμερας, το ισχυρό chipset και την κορυφαία αυτονομία που προσφέρει.

Ένα άλλο τηλέφωνο από την οικογένεια της Huawei επίσης έλαβε βραβείο, με το Honor 20 Pro να του δίνεται ο τίτλος  best “Lifestyle smartphone”. Το gradient 3D glass  φινίρισμα σε συνεργασία με την κάμερα επιπέδου flagship που διαθέτει και με την προκλητική του τιμή, το καθιστά έναν ξεκάθαρο νικητή στην κατηγορία των μεσαίου κόστους συσκευών.

Το βραβείο Advanced smartphone πηγαίνει στο OnePlus 7 Pro, εξοπλισμένο με όλα τα τελευταία και πιο πρόσφατα features, όπως Snapdragon 855, ως 12GB RAM και UFS 3.0 storage με μεγάλη curved οθόνη και pop up κάμερα, αλλά και με 90 Hz οθόνη. Στην κατηγορία των budget συσκευών, ο ξεκάθαρος νικητής είναι το Xiaomi Redmi Note 7, με το βραβείο Best Buy smartphone χάρη στα κορυφαία specs για τη χαμηλή τιμή που ζητά.

Οι νικητές επιλέχθηκαν από 61 ειδικούς τεχνολογικών περιοδικών σε 29 διαφορετικές χώρες του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.