Στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης της ασφάλειας των συναλλαγών σας στην Τράπεζα Πειραιώς, σας ενημερώνουμε ότι από τα τέλη Ιουνίου 2023 θα τεθεί σε εφαρμογή ανώτατο Ημερήσιο Όριο Μεταφορών.

Το Ημερήσιο Όριο Μεταφορών θα αφορά μόνο τις συναλλαγές “Μεταφορά σε τρίτο στην Τράπεζα” με όριο 1.000€, και “Μεταφορά σε άλλη Τράπεζα/ Έμβασμα” με αντίστοιχο όριο 1.000€. Σε περίπτωση που κατά το παρελθόν έχετε ορίσει όρια μικρότερα των 1.000€, αυτά θα παραμείνουν ως έχουν.

Eφόσον το επιθυμείτε, θα σας παρέχεται η δυνατότητα να αναπροσαρμόσετε τα όρια σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω winbank web ή winbank mobile app, από την επιλογή Διαχείριση Ημερήσιων Ορίων Μεταφορών. Στην κατανάλωση των ημερήσιων ορίων θα προσμετρώνται και οι προγραμματισμένες/ μεταχρονολογημένες Μεταφορές σε τρίτο στην Τράπεζα και Μεταφορές σε άλλη Τράπεζα/ Έμβασμα.

Ανακοίνωση για εμβάσματα μέσω winbank σε τρίτους – Επιτέλους εμφανίζει όνομα

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πόσο ηλίθιοι είστε… αφου η ίδια η είδηση λέει πως μπορείς να το αλλάξεις αν θέλεις.

  2. Μπορείς να αλλάξεις το προσωπικό σου οριο, όπου φυσικά δεν μπορεί να ξεπεράσει το όριο των 1000€. Μην κρίνουμε έτσι εύκολα και πετάμε χαρακτηρισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.