Η Samsung άρχισε πρόσφατα να κάνει τα τηλέφωνά χαμηλότερου κόστους αδιάβροχα. Είδαμε ακόμα και το Galaxy A33 να λαμβάνει πιστοποίηση IP, ενώ όπως είναι αναμενόμενο, τα ακριβότερα Galaxy A53 και A73 έχουν αντίστοιχη πιστοποίηση. Τι γίνεται όμως με τα Samsung Galaxy tablet;

Ίσως, ορισμένοι, περιμένετε να ακούσετε ότι τουλάχιστον τα flagship table της εταιρείας είναι αδιάβροχα και ας μην έχουν πιστοποίηση IP. Ωστόσο, θα σας εκπλήξει το γεγονός ότι μόνο ένα Galaxy tablet έχει IP (IP68 συγκεκριμένα), και αυτό είναι το Tab Active 3 που κυκλοφόρησε το 2020.

Όσο αφορά τα άλλα tablet της Samsung, κανένα τους δεν έχει πιστοποίηση IP. Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία προσφέρει αδιαβροχοποίηση μόνο σε ειδικά κατασκευασμένες ανθεκτικές συσκευές, όπως το Tab Active 3. Ωστόσο, πάντα υπάρχει λύση, για οποιοδήποτε “πρόβλημα”.

Υπάρχουν ορισμένες προστατευτικές θήκες τρίτων για τα νεότερα Galaxy Tab S tablet της Samsung, αλλά φαίνονται ογκώδεις και προστατεύουν μόνο από τη σκόνη. Επομένως, εάν σκέφτεστε να κυκλοφορείτε με ένα Galaxy Tab στο χέρι, καλό θα είναι να το βάλετε στην τσάντα σας με την πρώτη σταγόνα βροχής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.