Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα σειρά Samsung Galaxy Tab S8, που περιλαμβάνει τα Samsung Galaxy Tab S8, S8+, και S8 Ultra, με τα καλύτερα χαρακτηριστικά που έχουμε δει στη σειρά Galaxy Tab S.

Η σειρά Galaxy Tab S8 προσφέρει στο χρήστη την ελευθερία και την ευελιξία που χρειάζεται για απρόσκοπτη εργασία και ψυχαγωγία οπουδήποτε, όπως ποτέ άλλοτε. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι χρήστες βασίζονται στα tablets για βιντεοκλήσεις και streaming.

Τα Samsung Galaxy Tab S8 προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία τηλεδιάσκεψης χάρη στις ultra-wide μπροστινές κάμερες, το σύστημα τριών μικροφώνων και την έξυπνη τεχνολογία αυτόματου κάδρου για μια πραγματικά επαγγελματική εμπειρία βιντεοκλήσης.

Η νέα σειρά Samsung Galaxy Tab S8 παρέχει επαναστατικές δυνατότητες multitasking με τα αναβαθμισμένα Multi-active Windows και το Samsung DeX, ασφαλή και εύκολη κοινή χρήση αρχείων μέσω του Quick Share και ισχυρή παραγωγικότητα με το νέο, εξαιρετικά γρήγορο επεξεργαστή 4nm, ενώ υποστηρίζει και τη γραφίδα S Pen.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενσωματώνονται σε ένα λεπτό και ανθεκτικό σώμα Armor Aluminum για μεγαλύτερη φορητότητα. H σειρά Samsung Galaxy Tab S8 λειτουργεί απρόσκοπτα με όλο το οικοσύστημα των συσκευών Samsung Galaxy, με λειτουργίες όπως το Second Screen για σύνδεση σε δεύτερη οθόνη και το Buds Auto Switch, για αυτόματη εναλλαγή της σύνδεσης των ακουστικών από τη μια συσκευή στην άλλη.

Τα Galaxy Tab S8 προσφέρουν ασυναγώνιστη απόδοση, είτε ο χρήστης επιθυμεί να εκφράσει τη δημιουργικότητά του είτε να απολαύσει μια δυναμική και απρόσκοπτη εμπειρία gaming είτε απλώς να εκτελεί πολλαπλές εργασίες με ευκολία.

Εξοπλισμένα με τον ταχύτερο επεξεργαστή που ενσωματώθηκε ποτέ σε Samsung Galaxy Tablet, ένα τσιπ 4 nm, τα Tab S8 και S8+ παρέχουν επίσης μεγάλο απόθεμα μνήμης RAM και χώρο αποθήκευσης για οποιαδήποτε εργασία.

Για εκείνους που αναζητούν περισσότερα, το Tab S8 Ultra διαθέτει έως 16 GB μνήμης RAM και έως 512 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ και τα τρία μοντέλα προσφέρουν επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης έως και 1TB με την προαιρετική κάρτα μνήμης microSD.

Πρόκειται για την πρώτη σειρά tablet της Samsung που υποστηρίζει Wi-Fi 6E, με έως και διπλάσιο εύρος ζώνης και μέγιστη ταχύτητα Wi-Fi 6, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν βέλτιστη ποιότητα δικτύου. Εναλλακτικά, έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται περιεχόμενο αστραπιαία με το εξαιρετικά γρήγορο και ασφαλές Galaxy 5G.

Ακόμη, η βελτιστοποιημένη ποιότητα δικτύου διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχουν αδύναμες συνδέσεις, για συνεχόμενη και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα κατά την τηλεργασία ή το ξεκαθάρισμα εισερχομένων email ακόμη και εν κινήσει.

Με τα Samsung Galaxy Tab S8, οι χρήστες είναι πάντα έτοιμοι για δράση, αφού οι συσκευές ενσωματώνουν μια έξυπνη μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα και εξασφαλίζει ατελείωτες ώρες αναπαραγωγής βίντεο για συνεχή παρακολούθηση ταινιών.

Επιπλέον, η νέα σειρά tablet υποστηρίζει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 45W, ολοκληρώνοντας μια πλήρη φόρτιση της συσκευής σε μόλις 80 λεπτά. Σε περίπτωση που άλλες συσκευές χρειάζονται φόρτιση ενώ ο χρήστης βρίσκεται εν κινήσει, τα Galaxy Tab S8 μπορούν να συνδεθούν με το Samsung Galaxy S22 μέσω καλωδίου USB-C και έτσι, η εκπληκτική μπαταρία γρήγορης φόρτισης του tablet να λειτουργήσει και ως φορητός φορτιστής.

Τα Tab S8 Ultra και Tab S8+ διαθέτουν τη νέα βελτιωμένη γραφίδα S Pen που χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο πρόβλεψης για εξαιρετικά χαμηλό λανθάνοντα χρόνο, παρέχοντας μια απίστευτη εμπειρία γραφής που μιμείται την αίσθηση ενός στυλό πάνω στο χαρτί.

Για πρώτη φορά, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της Samsung με το Clip Studio Paint, το smartphone μπορεί να μεταμορφωθεί σε ψηφιακή χρωματική παλέτα, το S Pen σε πινέλο και η εκτεταμένη οθόνη του Samsung Galaxy Tab S8 σε καμβά. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τα εργαλεία, να επιλέξουν πινέλο ή ακόμη και χρώματα από τις φωτογραφίες που έχουν στο smartphone τους.

Τα tablet διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο για συνδεσιμότητα μεταξύ χρηστών. Η Samsung συνεργάζεται με την Google για ακόμη πιο απρόσκοπτες βιντεοκλήσεις και ζωντανές εμπειρίες κοινής χρήσης μέσω του Google Duo.

Oι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν βίντεο με φίλους στο YouTube και να μοιράζονται το πρόγραμμα περιήγησής τους ώστε να προγραμματίζουν την επόμενη συνάντησή τους ή να αναπτύσσουν δημιουργικές ιδέες χρησιμοποιώντας το JamBoard, το διαδραστικό πίνακα της Google.

Η σειρά Samsung Galaxy Tab S8 λειτουργεί απρόσκοπτα με ολόκληρο το οικοσύστημα Samsung Galaxy, δίνοντας στους χρήστες την ευελιξία να ορίσουν τη δική τους εμπειρία και να διευκολύνουν την κοινή χρήση των συσκευών Samsung Galaxy.

Η Samsung έχει εξασφαλίσει ότι το περιβάλλον χρήστη One UI Tab 4 προσφέρει συνεπή και διαισθητική εμπειρία, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα καθώς και έξυπνες λειτουργίες που επεκτείνουν την εμπειρία τεχνολογίας από το Samsung Galaxy Tab S8 στο smartphone, τον υπολογιστή και πάλι πίσω.

Oι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη γραφίδα S Pen για να κρατήσουν σημειώσεις στη νέα και βελτιωμένη εφαρμογή Samsung Notes που υπάρχει στη σειρά Samsung Galaxy Tab S8, με δυνατότητα ανάκτησής τους αργότερα στο smartphone τους.

Η λειτουργία Quick Share, διαθέσιμη στη σειρά Samsung Galaxy Tab S8 και στο Samsung Galaxy S22 Ultra, δίνει τη δυνατότητα sharing για φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία μεταξύ συσκευών δύο φορές πιο γρήγορα από ό,τι πριν.

Χάρη στη λειτουργία Αυτόματης εναλλαγής (Auto Switch), τα Galaxy Buds συνδέονται αυτόματα από το Samsung Galaxy Tab S8 στο Samsung Galaxy S22, έτσι ώστε οι χρήστες να εναλλάσσουν αυτόματα τη λειτουργία τους μεταξύ συσκευών, χωρίς να χάνουν λεπτό από το χρόνο τους.

Για πρώτη φορά, η εφαρμογή Samsung Health είναι διαθέσιμη σε Galaxy tablet, ώστε οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο γυμναστικής και προπόνησης και να παρακολουθούν τα δεδομένα της υγείας και φυσικής τους κατάστασης από το Galaxy Watch τους, στην οθόνη του tablet.

Το Samsung Galaxy Tab S8 μπορεί επίσης να μετατραπεί σε δεύτερη φορητή οθόνη αφής, για χρήση multitasking σε συνδυασμό με τον υπολογιστή Samsung Galaxy. Ακόμη, η αναβάθμιση της λειτουργίας Samsung DeX μεταμορφώνει το Samsung Galaxy Tab S8 από tablet σε υπολογιστή desktop και διαθέτει πλέον διαφανή παράθυρα εφαρμογών και αντικατοπτρισμό DeX για να μπορούν οι χρήστες να μοιράζονται την οθόνη του tablet τους σε μια εξωτερική οθόνη.

Στο σημερινό κόσμο που είναι διαρκώς συνδεδεμένος, η ασφάλεια είναι πιο σημαντική από ποτέ. Γι’ αυτό, τα τρία μοντέλα Samsung Galaxy Tab S8 είναι εξοπλισμένα με νέες λειτουργίες που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν πότε η κάμερα και το μικρόφωνο του tablet χρησιμοποιούνται, επιτρέποντάς τους να αποκλείσουν άμεσα την πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές για την αποτροπή ανεπιθύμητης εγγραφής.

Η νέα σειρά Tab S8 προστατεύεται επίσης από την κορυφαία πλατφόρμα Knox Vault της Samsung, η οποία κρυπτογραφεί προσωπικά δεδομένα και διατηρεί απομονωμένα τα αποθηκευμένα αρχεία και τις πληροφορίες από το κύριο λειτουργικό σύστημα της συσκευής παρέχοντας προστασία από επιθέσεις. Όλες οι συσκευές της σειράς διαθέτουν ένα διαισθητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που επιτρέπει το ξεκλείδωμα της συσκευής με ένα πάτημα.

Ως μέρος της δέσμευσης της Samsung να προσφέρει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή απόδοση και εμπειρία τεχνολογίας, η σειρά Samsung Galaxy Tab S8 θα υποστηρίζεται από έως και τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος Android και 5 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Πλέον, οι χρήστες Galaxy μπορούν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τον κύκλο ζωής των συσκευών τους, με την πιο ενημερωμένη ασφάλεια, παραγωγικότητα και άλλες συναρπαστικές νέες δυνατότητες, καθώς η Samsung συνεχίζει να κλιμακώνει την προσπάθεια αυτή στη σειρά προϊόντων της και στο οικοσύστημα Samsung Galaxy.

Χάρη στα διαθέσιμα αξεσουάρ για τη σειρά Tab S8, οι χρήστες μπορούν να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ με πολλούς τρόπους. Η διάφανη θήκη Note View Cover επιτρέπει τη γραφή με S Pen ακόμη και όταν το κάλυμμα προστατεύει την οθόνη, ενώ το εντυπωσιακό Strap Cover φέρει λουράκι για εύκολη ρύθμιση του Tab S8 στην επιθυμητή γωνία στήριξης.

Η Samsung είναι περήφανη που συμβάλλει στη μείωση του πλαστικού στους ωκεανούς και την προστασία του πλανήτη. Η εταιρεία πρωτοπορεί στην κατασκευή των Samsung Galaxy Tab S8 με την ενσωμάτωση πλαστικών εξαρτημάτων που προέρχονται από αλιευτικά δίχτυα που βρέθηκαν στη θάλασσα.

Οι συσκευές Samsung Galaxy Tab S8 διατίθενται επίσης στην πιο λεπτή συσκευασία της Samsung μέχρι σήμερα, κατασκευασμένη από χαρτί βιώσιμης προέλευσης, που επιτρέπει στην εταιρεία να μειώσει τις εκπομπές ρύπων και να παράγει λιγότερα απόβλητα.

Samsung Galaxy Tab S8 and S8+ Launch

Στη χώρα μας, τα Samsung Galaxy Tab S8 και Tab S8+ θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου σε δύο εκδόσεις. Καμία έκδοση δεν έρχεται με φορτιστή στο κουτί, αλλά όποιοι τα προπαραγγείλουν θα πάρουν δώρο μία slim θήκη με πληκτρολόγιο. Οι τιμές των εκδόσεων:

  • Tab S8 – 8GB/128GB: 759 ευρώ
  • Tab S8 – 8GB/256GB: 799 ευρώ
  • Tab S8 5G – 8GB/128GB: 899 ευρώ
  • Tab S8 5G – 8GB/256GB: 959 ευρώ
  • Tab S8+ – 8GB/128GB: 959 ευρώ
  • Tab S8+ – 8GB/256GB: 999 ευρώ
  • Tab S8+ 5G – 8GB/128GB: 1.099 ευρώ
  • Tab S8+ 5G– 8GB/256GB: 1.149 ευρώ

Παίζουν και εκδόσεις με 12GB μνήμη RAM, αλλά προς το παρόν δεν θα είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

Προδιαγραφές

 

 Galaxy Tab S8Galaxy Tab S8+
Οθόνη11 ιντσών, 2560×1600, (WQXGA)

276ppi LTPS TFT, έως και 120Hz ρυθμός ανανέωσης

12,4 ιντσών, 2800 x 1752, (WQXGA+) 266ppi Super AMOLED, έως και 120Hz ρυθμός ανανέωσης
OSAndroid 12.0
Διαστάσεις165,3 x 253,8 x 6,3χιλ.185 x 285 x 5,7χιλ.
Βάρος503 γρ. (Wi-Fi) / 507γρ. (5G)567γρ. (Wi-Fi) / 572γρ. (5G)
ΚάμεραΠίσω κάμερα13MP AF + 6MP Ultra-Wide (Διπλή) + Flash
Μπροστινή12MP (Ultra-Wide)
Μνήμη & Αποθήκευση8 GB + 128 GB/ 256 GB

microSD έως και 1TB

Επεξεργαστής4 nm 64-bit οκταπύρηνος επεξεργαστής – Snapdragon 8 Gen 1
Μπαταρία8.000mAh (τυπική τιμή)

Super Fast Charging 2.0(έως και 45W)

10.090mAh (τυπική τιμή)

Super Fast Charging 2.0(έως και 45W)

Συνδεσιμότητα5G, LTE,Wi-Fi 6E (802.11 a/b/g/n/ac/ax), Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.2
ΧρώμαΓραφίτης, Ασημί, Ροζ Χρυσό
ΒύσματαType-C USB 3.2
ΑισθητήρεςΕπιταχυνσιόμετρο, Γεωμαγνητικό, Γυροσκοπικό, Φως, Δακτυλικό Αποτύπωμα, Αισθητήρας Hall
GPSGPS+GLONASS, Beidou, Galileo
ΉχοςΤέσσερα στερεοφωνικά ηχεία με AKG ήχο, Dolby Atmos®
Μικρόφωνο3 Μικρόφωνα
VideoΚαταγραφή4K @ 30fps
Αναπαραγωγή8K @ 60fps
ΑσφάλειαSamsung Knox συμπεριλαμβανομένου του Samsung Knox Vault
Βιομετρικός έλεγχος ταυτότηταςΔακτυλικό αποτύπωμα με πλευρικό κουμπίΔακτυλικό αποτύπωμα πάνω στην οθόνη
ΑξεσουάρS Pen (BLE, Inbox)

Book Cover Keyboard, Book Cover Keyboard Slim, Book Cover, Protective Standing Cover, Note View Cover, Strap Cover

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.