Σε όποιο μέρος και αν είστε στον κόσμο, κάποιες μέρες αν κοιτάξετε τον ουρανό θα διακρίνετε λευκές μακριές γραμμές από αεροπλάνα που έχουν περάσει. Υπάρχει μια πολύ απλή εξήγηση για το τι είναι αυτές οι γραμμές, όμως δεν την πιστεύουν όλοι, καθώς δεν αρκετός κόσμος δεν έχει στοιχειώδεις γνώσης φυσικής.

Από το 1996 που η Αμερική ξεκίνησε δοκιμές για την αλλαγή του καιρού σε συγκεκριμένες περιοχές, έχει ξεπηδήσει η θεωρία πως μας ψεκάζουν. Αρκετοί πιστεύουν αυτή την θεωρία και βέβαια αρκετοί δεν έχουν βασικές γνώσεις φυσική ή χημείας, ώστε να κατανοήσουν τι συμβαίνει.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά! Αν ήθελαν να μας ψεκάσουν ή να μας δηλητηριάσουν, θα το έκαναν με πολύ πιο απλούς τρόπους, όπως να ρίξουν το όποιο σκεύασμα στο νερό που πίνουμε και όχι 10.000 μέτρα ψηλά, με δυνατά ρεύματα αέρα που δεν μπορεί να προβλέψει κανείς που θα πέσει το αέριο.

Βέβαια και οι Αμερικάνοι δεν βοηθάνε, καθώς στην δεκαετία του 1950 και του 1960, απελευθέρωσαν θειούχο ψευδάργυρο καδμίου στην ατμόσφαιρα, για να δοκιμάσουν την διασπορά βιολογικών όπλων. Φυσικά το πείραμα έδειξε τεράστια διασπορά και προφανώς μη ελεγχόμενη. Η ουσία τότε θεωρούσαν πως είναι ακίνδυνη, τελικά όμως είναι καρκινογόνα μετά από συνεχή έκθεση.

Το 2021 λοιπόν η Sijia Xiao, υποψήφια διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, εξέτασε την θεωρία των χημικών ιχνών και διαπίστωσε πως οι πιστοί «Διαλέγουν και επιλέγουν πτυχές που τους φαίνονται λογικές, αναμιγνύοντας τες με προσωπικές ερμηνείες ή υιοθετούν επιλεκτικά μέρη της θεωρίας».

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζουν να τροφοδοτούν αυτή την θεωρία και οι ειδικοί προσπαθούν δύο φορές περισσότερο να δείξουν πως δεν υπάρχουν στοιχεία για την ύπαρξη των χημικών ιχνών, όπως φαντάζονται αρκετοί.

Λευκές γραμμές αεροπλάνα

Οι ειδικοί περιγράφουν τις γραμμές ως “contrails”, που είναι συντομογραφία του condensation trails (ίχνη συμπύκνωσης).

Σύμφωνα με την Πανεπιστημιακή Ένωση για την Ατμοσφαιρική Έρευνα, τα ίχνη εμφανίζονται όταν οι υδρατμοί συμπυκνώνονται και παγώνουν γύρω από την εξάτμιση ενός αεροσκάφους. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με την εξάτμιση του αυτοκινήτου μας, τις πολύ κρύες ημέρες.

Οι ερευνητές του Χάρβαρντ που εξετάζουν τη θεωρία έχουν επίσης επισημάνει εάν οι άνθρωποι στην εξουσία χρησιμοποιούσαν αεροπλάνα για να απελευθερώσουν χημικά, πολλοί άνθρωποι θα έπρεπε να εμπλακούν στην επιχείρηση – καθιστώντας πολύ λιγότερο πιθανό ότι θα παραμείνει μυστικό.

Απίστευτη φωτογραφία ενός νεκρού άστρου σε αποσύνθεση!

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος είναι γνωστός για τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, έχει επίσης ξεκαθαρίσει ότι τα chemtrail «δεν είναι πραγματικά». Αν κάποιος έβγαζε τέτοια πληροφορία θα ήταν αυτός!

Ωστόσο, αν και η θεωρία έχει καταρριφθεί από εκατοντάδες πλευρές, η άνοδος της δυσπιστίας στις κυβερνήσεις παγκοσμίως, δίνουν τροφή στον κόσμο να γίνει καχύποπτος με τα πάντα. Βέβαια από την άλλη δεν είμαστε καχύποπτοι με πολλά πράγματα που θα έπρεπε να είμαστε, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ισχύει περί υδρατμών κτλ αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα αεροπλάνα που κάνουν αυτή τη δουλειά δλδ να ψεκάζουν βαρέα μέταλλα κτλ τον ακριβές λόγο δεν ξέρουμε… Και δεν είναι θεωρία… Να ξέρετε οι πιλότοι που δουλεύουν εκεί τους λένε αυστηρά “μόκο”… Και ο νοων… Μην τρώτε κουτοχορτο όπως τα φολια 19… Όσοι έχουμε ψαχτει “βαθιά” ξέρουμε ότι ισχύει 100%. Όσο και αν μας λέτε τρελούς…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.