Η Brianna Janel κατάφερε να γίνει viral αφού εγκλωβίστηκε στο Tesla της με 46 βαθμούς και ο λόγος, μια απλή ενημέρωση λογισμικού.

Όπως αναφέρει η ίδια σε μια σειρά βίντεο, η ενημέρωση λογισμικού θα διαρκούσε 24 λεπτά, σύμφωνα με ένα μήνυμα που εμφανιζόταν στην εσωτερική οθόνη του οχήματος. Ωστόσο, εκείνη παρέμεινε εγκλωβισμένη στο όχημά της για περισσότερη ώρα.

«Όταν το αυτοκίνητό σας πραγματοποιεί ενημέρωση λογισμικού, θα εγκλωβιστείτε αν παραμείνετε μέσα», λέει η Janel στο πρώτο της βίντεο, το οποίο μετρά περισσότερες από 18,3 εκατομμύρια προβολές.

Πολλοί ήταν εκείνοι πάντως που έσπευσαν να σημειώσουν ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει το χειροκίνητο σύστημα απελευθέρωσης έκτακτης ανάγκης. Σε άλλο βίντεο, η Janel εξηγεί ότι είχε το Tesla της για περίπου έξι χρόνια, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισε να ενημερώσει το λογισμικό στο αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν μέσα.

James Webb Telescope: Μυστήριο με περίεργο ερωτηματικό στο σύμπαν – Δείτε φωτογραφία

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και πρέπει να στεναχωριθούμαι επειδή κλείστηκε η τσουπρα στο αμάξι; Να έπαιρνε ένα φιατακι 500αρακι να έκανε το σοπινκ της. Να μην έπιανε και πολύ χώρο για παρκάρισμα.

  2. Λιγο πιο ηλιθια να ητανε και θα πεθαινε σε ενα αυτοκινητο που δεν ξερει ουτε το χειροκινητο συστημα ανοιγματος της πορτας.
    Μιλαμε για ΙQ πομολο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.