Το Sony Xperia XZ2 Premium είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελίες σε κάποιες αγορές, όμως δεν έχουμε δει την συσκευή αναλυτικά μέχρι και σήμερα. Έτσι θα πρέπει να ψαρεύουμε πληροφορίες από το διαδίκτυο, ώστε να αποκτήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Η τελευταίες πληροφορίες που έκαναν την εμφάνισή τους ήταν μερικές φωτογραφίες από την κάμερα της συσκευής.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με pre-production συσκευή, όμως μας δίνουν μια πολύ καλή ιδέα για τις δυνατότητες της Motion Eye κάμερας. Όμως θα πρέπει να θυμόμαστε πως το τελικό προϊόν θα έχει πιθανότατα καλύτερα αποτελέσματα.

Όπως και να έχει, βλέπουμε πως οι νυχτερινή φωτογραφία με το Xperia XZ2 Premium είναι εντυπωσιακή. Έχουμε πολύ λεπτομέρεια και σωστή χρωματική αναπαράσταση, με λίγο ή καθόλου θόρυβο. Οι φωτογραφίες έχουν περάσει από συμπίεση, όμως η Sony μάλλον τα κατάφερε και μας έδωσε μια πολύ δυνατή κάμερα!

Μάθετε για το Sony Xperia XZ2 Premium στο άρθρο παρακάτω.

Sony: Αποκαλύπτει το νέο Xperia XZ2 Premium με 4K HDR οθόνη και διπλή κάμερα

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.