Έπειτα από την ανακοίνωση του Xperia XZ2 τον περασμένο Φεβρουάριο, πλέον σχεδόν δυο μήνες μετά, η Sony αποκαλύπτει ένα ακόμα πιο premium handset το Sony Xperia XZ2 Premium. Το XZ2 Premium έχει μια από τις μεγαλύτερες σε ανάλυση οθόνες, που έχουν τοποθετηθεί σε smartphone, μια 4K HDR οθόνη και διαθέτει σύστημα διπλής κάμερας με υψηλή ευαισθησία ώστε να μπορείς να λάβεις φωτογραφίες, ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι. Επίσης, το  XZ2 Premium μπορεί να προβεί στη καταγραφή 4K HDR.

Σκεφθείτε το  XZ2 Premium σαν μια έκδοση του Xperia XZ2 αλλά με ακόμη πιο κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Αν και τα δυο έχουν σχεδόν ίδιο design, το XZ2 Premium έρχεται με μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνης, διπλή κάμερα και καλύτερη εμπειρία ήχου. Αυτά είναι εν συντομία τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής:

  • Platform: Android 8.0 Oreo
  • System chip: Snapdragon 845
  • Display: 5.8″ 4K HDR
  • Cameras: Διπλή κάμερα, 51200 max ISO για φωτογραφίες, 12800 max ISO για video
  • Κάμερα Μπροστά: 13-megapixel με αισθητήρα 1/3.06″ low-light
  • Battery: 3,450mAh

Έμφαση στην κάμερα

Αν και το Xperia XZ2 έχει μόνο μια κάμερα στο πίσω μέρος, το νέο  XZ2 Premium ξεχωρίζει για τη διπλή του κάμερα. Ο κύριος φακός προβαίνει στη καταγραφή του χρώματος, ενώ ο δευτερεύον είναι monochrome, μια προσέγγιση που είναι διαφορετική από τα υπόλοιπα συστήματα διπλής κάμερας που έχουμε δει από την Apple και την Samsung. Η Sony χρησιμοποιεί τις μαύρες και άσπρες εικόνες της δευτερεύουσας κάμερας για να λάβει περισσότερο φως και στη συνέχεια συνδυάζει τις εικόνες από τις δυο κάμερες σε μια με τη χρήση του dedicated “Aube” fusion image processor. Τέλος υπάρχει και λειτουργία 960fps super slow motion recording. Δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του Xperia XZ2 Premium και γνωρίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμο το καλοκαίρι του 2018.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.