Κάθε νέα συσκευή μιας σειράς έχει ορισμένες αλλαγές στο design της, ή τουλάχιστον αυτό ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτό οδήγησε τους χρήστες να περιμένουν ότι το Samsung Galaxy Z Fold 4 θα έχει διαφορετικό module καμερών και την άποψη αυτή ενίσχυσαν τα πρώτα renders της συσκευής.

Σύμφωνα με τις εικόνες που είχαν κυκλοφορήσει, το Galaxy Z Fold 4 θα μπορούσε να έχει “σπαστό” module με διαφορετικό εξόγκωμα για κάθε αισθητήρα, όπως το Galaxy S22 Ultra, και αυτή φαινόταν να είναι η πιο έντονη και ενδιαφέρουσα αλλαγή στο design των Z Fold – τουλάχιστον σε σχέση με το Z Fold 3.

Τώρα, το TechTalkTV διαψεύδει όσα είδαμε και τονίζει ότι το module του Samsung Galaxy Z Fold 4 δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό το S22 Ultra και με τα renders που είχαμε δει, αλλά θα είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του προκατόχου του, του Galaxy Z Fold 3.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.