Το Samsung Galaxy Z Fold 4 αναμένεται να είναι βελτιωμένο από πολλές απόψεις και αυτό ενδεχομένως σημαίνει αύξηση στην τιμή. Πέρα από αυτό, ένα κομμάτι που απασχολεί τους χρήστες foldable και τις εταιρείες είναι η πτυχή στο κέντρο της εσωτερικής οθόνης.

Κάθε νεότερο μοντέλο της νοτιοκορεάτικης εταιρείας είναι βελτιωμένο σε αυτό το κομμάτι και περιμένουμε το ίδιο να συμβεί και με το Galaxy Z Fold 4. Ο γνωστός leaker Ice Universe προσπαθεί να πείσει το κοινό ότι όντως θα δει βελτίωση και μάλιστα αισθητή.

Μετά από μερικά teasers – ας πούμε, δημοσίευσε δύο εικόνες τη μία δίπλα στην άλλη. Η αριστερή δείχνει την πτυχή του Samsung Galaxy Z Fold 3 και η δεξιά αυτή του Galaxy Z Fold 4. Επίσης, ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν υπό την ίδια γωνία.

Αν και η πτυχή φαίνεται βελτιωμένη, δεν μπορούμε να το δεχθούμε έτσι απλά. Ας πούμε, ο βασικός λόγος είναι ότι το Z Fold 3 που έχει ο leaker είναι πολλών μηνών και έχει υποστεί αυξημένη χρήση – ενδεχομένως, ενώ το Z Fold 4 που έχει είναι δοκιμαστικό μοντέλο που έχει στα χέρια του λίγες εβδομάδες.

Έπειτα, οι φωτογραφίες ίσως να είναι τραβηγμένες υπό την ίδια γωνία, αλλά φαίνεται να είναι τραβηγμένες σε διαφορετικό φωτισμό – αν και οι αλλαγές στα χρώματα θα μπορούσαν να οφείλονται στις κάμερες. Όπως και να έχει, καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι για την πτυχή του Samsung Galaxy Z Fold 4.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.