Μια νέα φήμη από το κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo αναφέρει ότι η Samsung σχεδιάζει να αυξήσει το μέγεθος της οθόνης των FE smartphones με το Galaxy S24 FE. Υποτίθεται ότι αυτό το μοντέλο θα κυκλοφορήσει με οθόνη 6.7 ιντσών αντί για 6.4 ιντσών, καθιστώντας το το μεγαλύτερο smartphone με την ονομασία Galaxy FE έως τώρα.

Προηγούμενες αναφορές έδειχναν ότι η Samsung σχεδίαζε να λανσάρει το Galaxy S24 FE νωρίτερα από το συνηθισμένο, υπονοώντας ότι μπορεί να κυκλοφορήσει, ή τουλάχιστον να ανακοινωθεί, στη φημολογούμενη εκδήλωση Galaxy Unpacked της εταιρείας στα μέσα Ιουλίου μαζί με νέα αναδιπλούμενα smartphones και tablets.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο το Galaxy S23 FE όσο και το Galaxy S21 FE κυκλοφόρησαν με μικρότερο πάνελ 6.4 ιντσών. Η μεγαλύτερη οθόνη πιθανώς θα αυξήσει το βάρος της συσκευής και θα καθιστά το Galaxy S24 FE το πιο βαρύ μοντέλο της σειράς. Τα τελευταία τηλέφωνα της Samsung με οθόνη 6.7 ιντσών ήταν τα Galaxy S10 Lite και Galaxy Note 10 Lite του 2020, τα οποία πολλοί θα θεωρούσαν πνευματικούς προγόνους της σειράς Galaxy FE.

Όσον αφορά τις άλλες προδιαγραφές του Samsung Galaxy S24 FE δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά. Ωστόσο, αναμένεται να δούμε AMOLED FHD+ 120 Hz, μεγαλύτερη μπαταρία για να μην επηρεαστεί πολύ η αυτονομία εξαιτίας της μεγαλύτερης οθόνης, και πιθανώς θα δούμε εκδόσεις Exynos και Snapdragon.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και κάπως έτσι η Samsung θα τελειώσει για πολύ κόσμο. Κινητό επιπέδου high end σε νορμάλ τιμή με ανθρώπινες διαστάσεις δεν ξέρω αν βγαίνει άλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.