Η μεγάλη ενημέρωση που διόρθωνε αμέτρητα σφάλματα στα Google Pixel 6 και στο Android 12 είναι διαθέσιμη εδώ και αρκετές ημέρες. Όμως, ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι θα απενεργοποιήσει προσωρινά το Call Screening και το Hold For Me στα Pixel 6 λόγω ενός απροσδιόριστου σφάλματος.

Με το Call Screening ο Assistant μπορεί να απαντάει σε άγνωστους αριθμούς. Αν κάποιος προσπαθεί πραγματικά να επικοινωνήσει μαζί σου θα κάνει υπομονή και θα περάσει από τη διαδικασία ελέγχου της Google. Οι spammers από την άλλη μάλλον θα το κλείσουν για να πάνε στο επόμενο θύμα.

Εν τω μεταξύ, το Hold For Me χρησιμοποιεί την τεχνολογία Google Duplex για τη διάκριση μεταξύ ηχογραφημένων μηνυμάτων και πραγματικών ομιλητών όταν σε έχουν βάλει στην αναμονή ή επικοινωνείς με τηλεφωνικό κέντρο. Ο Assistant θα περιμένει εκ μέρους σου μέχρι να έρθει η ώρα να μιλήσεις με άνθρωπο.

Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά έκαναν το ντεμπούτο τους πριν τα Google Pixel 6, συγκεκριμένα το πρώτο με τα Pixel 4 και το δεύτερο στα Pixel 5. Όμως, τις τελευταίες ημέρες, οι χρήστες παρατήρησαν ότι τα χαρακτηριστικά απουσιάζουν, μέχρι που η Google επιβεβαίωσε ότι τα έχει απενεργοποιήσει μέσω διακομιστή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.