Η αναμονή για την ανακοίνωση του επόμενου κορυφαίου SoC της Qualcomm πλησιάζει στο τέλος της, σχεδόν, καθώς τον Νοέμβριο η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τον Snapdragon 8 Gen 2 και μάλιστα σε δύο εκδόσεις.

Σύμφωνα με τον Digital Chat Station η Qualcomm θα μπορούσε να κυκλοφορήσει δύο ξεχωριστές εκδόσεις του SD8Gen2 με τη μία παραλλαγή να έχει εξαιρετικά υψηλή συχνότητα με αυξημένο χρονισμό.

Ένα από τα chipsets θα είναι το τυπικό SoC που λανσάρει η Qualcomm κάθε χρόνο, ενώ ο δεύτερος Snapdragon 8 Gen 2 μπορεί να λειτουργεί στα 3.4 έως 3.5 GHz. Για σύγκριση, ο τρέχον Snapdragon 8 Gen 1 τρέχει στα 3.19GHz.

Αν και όλα αυτά ακούγονται συναρπαστικά, οι πιθανότητες να είναι αλήθεια αυτή η φήμη είναι μικρές. Δεν θα είχε πολύ νόημα για την Qualcomm να κυκλοφορήσει δύο chipset ταυτόχρονα.

Εκτός από το ότι μίλησε για το Snapdragon 8 Gen 2, ο tipster ανέφερε επίσης το επερχόμενο τσιπ Dimensity της MediaTek. Ισχυρίζεται ότι ο επόμενος MediaTek θα μπορούσε να φέρει μεγάλες βελτιώσεις στην απόδοση της CPU.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.