Μέσω του Gov.gr Wallet θα έχουμε πολύ σύντομα τη δυνατότητα να εκδώσουμε αντίγραφο της ψηφιακής ταυτότητάς μας για προσωπική χρήση, ώστε να μπορέσουμε να προσκομίσουμε το τεκμήριο της ταυτότητάς μας σε όποιον επιθυμεί, μέσω προώθησης του εγγράφου PDF από την εφαρμογή. Όπως αναφέρει το euro2day.gr:

Για το σκοπό αυτό θα προστεθεί η δυνατότητα έκδοσης Αντιγράφου ψηφιακής ταυτότητας (για προσωπική χρήση) με τις κάτωθι προδιαγραφές:

  • Θα εκδίδεται μόνο εάν ο χρήστης έχει εκ των προτέρων εκδώσει ψηφιακό αντίγραφο Ταυτότητας μέσω της εφαρμογής (δηλ. ψηφιακό έγγραφο με αναγνωριστικό “GOV-WALLET-ID”)
  • Θα έχει ξεχωριστό κωδικό QR για επιβεβαίωση
  • Θα έχει όλα τα πεδία που έχει το ψηφιακό έγγραφο με αναγνωριστικό “GOV-WALLET-PRESENT-ID” (δηλ. το αντίγραφο που χρησιμοποιούν Τράπεζες, Telco, κλπ.)

Για την υλοποίηση του νέου χαρακτηριστικού, έχει επιλεχθεί ως ανάδοχος η Cognity.

Τα πρώτα Xiaomi στην Ευρώπη αναβαθμίζονται σε HyperOS

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.