Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του iPhone 15 Pro Max είναι η νέα περισκοπική κάμερα με οπτικό ζουμ 5x. Ο νέος ισοδύναμος φακός των 120 mm φέρνει έναν καινοτόμο tetraprism σχεδιασμό με φωτεινό διάφραγμα f/2.8 και pixel 1.12 μm πίσω από έναν αισθητήρα 12MP.

Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo υποδηλώνει ότι ο περισκοπικός αισθητήρας θα περάσει στο μικρότερο iPhone 16 Pro το επόμενο έτος, φέρνοντας το στο ίδιο επίπεδο με το Pro Max μοντέλο.

Σύμφωνα με τον Kuo, η Apple αντιμετωπίζει προκλήσεις με την παραγωγή του iPhone 15 Pro Max κυρίως λόγω του αυξανόμενου κόστους παραγωγής και των χαμηλών ποσοστών απόδοσης που σχετίζονται με το νέο φακό, τον οποίο προμηθεύεται αποκλειστικά από την Largan Precision Co. Ενδεχομένως, αυτά τα προβλήματα μην υπάρχουν στην παραγωγή του iPhone 16 Pro.

Με βάση πρόσφατες αναφορές, το iPhone 15 Pro Max έχει μεγάλη ζήτηση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά μεγαλύτερους χρόνους αποστολής σε σύγκριση με το περσινό iPhone 14 Pro Max. Ο Kuo αναμένει ότι η σειρά iPhone 15 θα φτάσει τα 80 εκατομμύρια αποστολές μέχρι το τέλος του έτους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.