Κάποτε, για να επιτύχεις δορυφορική σύνδεση έπρεπε να χρησιμοποιείς συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για αυτή τη χρήση. Ωστόσο, πλέον μπορούμε να επιτύχουμε τέτοιες συνδέσεις με smartphone. Καθώς περιμένουμε να γίνει ένα χαρακτηριστικό που θα βρίσκουμε σε αρκετά έξυπνα τηλέφωνα, η Motorola αποφάσισε να το κάνει προσβάσιμο από οποιοδήποτε smartphone της αγοράς με το Defy Satellite Link.

Πρόκειται για μία συσκευή που μπορεί να συνδεθεί σε smartphone που τρέχουν Android ή iOS και επιτρέπει τη δορυφορική σύνδεση για τη διαχείριση μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης. Η εταιρεία ανακοίνωσε τη συσκευή νωρίτερα φέτος, αλλά τώρα την κυκλοφορεί στην τιμή των 149 δολαρίων ή κάπου στα 136 ευρώ.

Μαζί με το Defy Satellite Link η Motorola δίνει και έναν χρόνο συνδρομή SOS Assist. Αυτή η συνδρομή ενεργοποιεί το SOS button της συσκευής που με ένα πάτημα σε συνδέει με το κέντρο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών της Bullitt. Τα κέντρα της Bullitt είναι επανδρωμένα όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Επιπλέον, η συνδρομή παρέχει διεθνή γλωσσική υποστήριξη και σύνδεση στις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αν είναι αναγκαίο.

Το Defy Satellite Link έχει λάβει πιστοποίηση IP68, διαθέτει rugged σχεδιασμό και κορδόνι για τη σύνδεση του σε σακίδιο, ζώνη, ή οτιδήποτε άλλο. Τέλος, υποστηρίζει συσκευές που τρέχουν Android 10 ή iOS 14, και νεότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.