Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου δεκαπενθήμερου του Δεκεμβρίου, οι εταιρείες ξεκινούν τις τελευταίες προσφορές του χρόνου. Η Samsung προωθεί τις κορυφαίες Galaxy συσκευές της με τις προσφορές “Holiday mood on!” στο επίσημο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Αγοράζοντας επιλεγμένες συσκευές μπορείς να πάρεις δώρο prepaid κάρτες Edenred έως 200€. Η προσφορά είναι για τα Samsung Galaxy S23 series, Z Fold 5, Z Flip 5, A54, και A34. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες όπως τις παρέχει η εταιρεία στην επίσημη σελίδα της.

Δείτε πως μπορείτε να αποκτήσετε το Δώρο σας

Με κάθε αγορά ενός Samsung Galaxy S23|S23+|S23 Ultra, Galaxy Z Fold5|Z Flip5 ή Galaxy A34|A54 που θα πραγματοποιηθεί στα συμμετέχοντα καταστήματα στην Ελλάδα κατά το χρονικό διάστημα από 11/12/2023 έως και 07/01/2024 («Διάρκεια Αγορών»), μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων υπό την προϋπόθεση της υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο Samsung Members έως 28/01/2024, μπορείτε να λάβετε ως Δώρο:

  • Prepaid Card Spendeo Edenred αξίας 150€ για κάθε Galaxy S23|S23+ ή/και Galaxy Z Flip5
  • Prepaid Card Spendeo Edenred αξίας 200€ για κάθε Galaxy S23 Ultra ή/και Galaxy Z Fold5
  • Prepaid Card Spendeo Edenred αξίας 50€ για κάθε Galaxy Α34
  • Prepaid Card Spendeo Edenred αξίας 70€ για κάθε Galaxy Α54

Η Prepaid Card εξαργυρώνεται σε όλα τα σημεία που εκτελούν συναλλαγές μέσω POS της Mastercard σύμφωνα με τους Όρους και προϋποθέσεις της εταιρείας ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Α.Ε.Ε. (EDENRED) (http://www.spendeo.gr/terms). Η Prepaid Card έχει διάρκεια ισχύος τρία (3) έτη από την ημερομηνία έκδοσής της. Η ημερομηνία παύσης ισχύος της αναγράφεται στη Prepaid Card.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Δώρο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Μπείτε έως 28/01/2024 στην εφαρμογή Samsung Members που θα βρείτε προεγκατεστημένη στην προαναφερθείσα συσκευή σας Samsung Galaxy S23|S23+|S23 Ultra, Galaxy Z Fold5|Z Flip5 ή Galaxy A34|A54 και συνδεθείτε στο Samsung account σας ή δημιουργήστε λογαριασμό εάν δεν έχετε ήδη.
  2. Στο tab Πλεονεκτήματα (Benefits) επιλέξτε την προσφορά για Samsung Galaxy Prepaid cards Christmas Promo Προωθητική ενέργεια, επιλέξτε ότι θέλετε να μεταβείτε στη σελίδα της προωθητικής ενέργειας και κάντε κλικ στο “Συμμετοχή” (Submit).
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής επισυνάπτοντας το παραστατικό αγοράς σας (καλή ανάλυση φωτογραφίας του παραστατικού αγοράς του Προϊόντος ώστε να είναι ευανάγνωστα τα κείμενα) ή το αποδεικτικό παραγγελίας εφόσον η παραγγελία πραγματοποιήθηκε εντός της Διάρκειας Αγορών, αλλά το παραστατικό αγοράς εκδόθηκε μετά τη λήξη της Διάρκειας Αγορών (καλή ανάλυση φωτογραφίας του αποδεικτικού παραγγελίας, ώστε να είναι ευανάγνωστα τα κείμενα), και παρέχοντας πληροφορίες όπως Email, Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία γέννησης, Αριθμό Τηλεφώνου, Διεύθυνση, Πόλη, Χώρα, Ταχυδρομικό Κωδικό, Όνομα/ Κωδικό Προϊόντος, IMEI συσκευής (Ρυθμίσεις > Πληροφορίες για το τηλέφωνο), Ημερομηνία αγοράς του Προϊόντος και κατάστημα αγοράς του Προϊόντος. Από το Samsung Account συμπληρώνονται αυτόματα στην Φόρμα Συμμετοχής τα εξής στοιχεία: Email, Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία γέννησης, Ημερομηνία καταχώρισης Συμμετοχής.
  4. Επιβεβαιώστε την Προωθητική Ενέργεια και τα στοιχεία σας και κάντε αποδοχή των όρων.
  5. Αφού ελεγχθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής, θα λάβετε email επιβεβαίωσης εντός 7 εργάσιμων ημερών και το Δώρο σας θα αποσταλεί στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής εντός 20 εργάσιμων ημερών από τη λήψη του email επιβεβαίωσης.

*Τα φυσικά πρόσωπα που συμμετέχουν στην Προωθητική Ενέργεια πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.
**Για συμμετέχοντα καταστήματα και περισσότερες πληροφορίες δείτε Όρους και Προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που η συμμετοχή καταχωρήθηκε με στοιχεία ή/και με συνοδευτικά έγγραφα νομικού προσώπου, ο αιτών δηλώνει και εγγυάται με την υποβολή της αίτησής του στο Samsung Members ότι νομιμοποιείται να εκπροσωπεί και να δεσμεύει σχετικά το νομικό πρόσωπο ή ότι διαθέτει κάθε αναγκαία εξουσιοδότηση για τη συμμετοχή και την παραλαβή του Δώρου για λογαριασμό και εξ ονόματος του νομικού προσώπου, της Διοργανώτριας ουδεμίας ευθύνης φερούσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.