Πριν από λίγες ημέρες, όπως σε ενημερώσαμε μέσω της ιστοσελίδας μας, η Cosmote έδινε απεριόριστα data για 15 ημέρες με 5.90 ευρώ. Ωστόσο, φαίνεται ότι πριν από μερικές ημέρες άλλαξε την προσφορά και προσφέρει τα ίδια απεριόριστα δεδομένα εντελώς δωρεάν.

Μάλιστα, κρίνοντας από διάφορα σχόλια στο internet θα επιστρέψει τα 5.90 ευρώ σε όσους τα χρεώθηκαν. Αν έχει κάποιο επίσημο σχόλιο η Cosmote θα θέλαμε να μας το αποστείλει να το προσθέσουμε.

Τα Απεριόριστα GB θα έχουν ισχύ για 15 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου.
• Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και την Δευτέρα 25/4 στις 23:59.
• Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά.
• Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μια ανανέωση χρόνου ομιλίας από τις 20/03/22 κι έπειτα.
• Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα Απεριόριστα GB του πακέτου έναντι των άλλων πακέτων.
• Τα ενσωματωμένα ΜΒ του πακέτου δεν είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή.
• Τα GB της προσφοράς δε κάνουν rollover με τα ΜΒ/ GB άλλων πακέτων και δε θα είναι διαθέσιμα για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase.
• H προσφορά διατίθεται αποκλειστικά για ατομική χρήση. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση της προσφοράς ή χρήση με τέτοιο τρόπο που να επηρεάζει την εμπειρία του δικτύου, η Cosmote διατηρεί το δικαίωμα μείωσης της ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης ή ακόμα και διακοπής της προσφοράς για την συγκεκριμένη σύνδεση.

Vodafone Giga Wi-Fi Home : Επιτέλους, ρίχνει τις τιμές και αυξάνει τα GB

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αίσχος, το ίντερνετ με τα δωρεαν δεδομένα cosmote για τις διακοπές του Πάσχα σέρνεται , ντροπή, καλυτερα να καταναλώναμε αυτά που πληρώνουμε και να είχαμε μια ανεκτή ταχύτητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.