Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον σας για το DJI Mavic Pro που ανεβάσαμε εχθές, ψάξαμε να βρούμε προσφορά και για τα DJI Goggles. Η προσφορά έρχεται από το TomTop, που το βρήκαμε στα €314 και Duty Free αποστολή δωρεάν, ώστε να μην περάσει από τελωνείο.

Η συσκευή συνδέεται στο DJI Drone μας και μας μεταφέρουν την εικόνα στην μάσκα, ώστε να νιώθουμε ότι είμαστε στον ουρανό και πετάμε με το drone μας. H οθόνη μέσα στο headset είναι διπλή, στις 5 ίντσες και η κάθε μία έχει ανάλυση 1920×1080, δημιουργώντας μια ενιαία οθόνη 3840×1080.

Εκτός από την εμπειρία της πτήσης, θα μπορείτε να ελέγξετε και το αεροσκάφος και την κάμερά του με τα DJI Goggles, αφού το headset διαθέτει γυροσκόπιο, ώστε να αναγνωρίζει την κίνηση του κεφαλιού μας. Έτσι την μεταφέρει στο Drone και αυτό ακολουθεί την κατεύθυνση του κεφαλιού μας, βλέποντας όπου θέλουμε να δούμε.

Το headset έχει στο πλάι του TouchPad, ώστε να μπορούμε να μπούμε στις έξυπνες λειτουργίες του Drone. Επίσης διαθέτει 5D πλήκτρο, για εύκολη πλοήγηση στα μενού, μέσω του χειριστηρίου.

Τα DJI Goggles διαθέτουν μπαταρία 9440mAh, ώστε να μπορούν να προσφέρουν μέχρι και 6 ώρες χρήσης.

Βρείτε εδώ τα DJI Goggles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.