Από την στιγμή που μας ήρθε το πρώτο Drone για review, έχουμε πραγματικά κολλήσει με τις δυνατότητες και την τεχνολογία αυτών των συσκευών. Έτσι  συνέχεια αναζητούμε τιμές και περισσότερες πληροφορίες για αυτά. Σήμερα πέσαμε πάνω στο DJI Mavic Pro, το οποίο βρίσκουμε στο GearBest στα €688 μόνο. Την τιμή θα την πετύχετε με την χρήση του κουπονιού HKMONLY, ενώ το Priority Line περιλαμβάνεται στην τιμή, ώστε να μην έχετε προβλήματα με το τελωνείο.

Το DJI Mavic είναι ένα πολύ δυνατό και ικανό drone, σε αρκετά μικρό μέγεθος για την κατηγορία του. Έχει εμβέλεια μέχρι και 7km, μέσω του Ocusync. Στην ουσία συνδέεται στο χειριστήριο μας σε άλλη συχνότητα από τα συνηθισμένα, ώστε να μην υπάρχουν παρεμβολές από δίκτυα της περιοχής, που είναι και το βασικό πρόβλημα στην εμβέλεια των drones.

Το Mavic Pro διαθέτει κάμερα 12.7MP, με δυνατότητα λήψης πολύ ποιοτικού 4K βίντεο, ενώ έχει και δυνατότητα για ρύθμιση στο focus στα σημεία που θέλουμε, για πιο sharp εικόνα. Το βίντεο έχει bitrate στα 60Mbps, που είναι όσο τραβάνε και πιο ακριβές κάμερες. Το διάφραγμα της κάμερας είναι f/2.2, ενώ το ISO φτάνει μέχρι 3200, οπότε δεν θα έχουμε προβλήματα σε βιντεοσκόπηση, ασχέτως ώρας.

Το Drone μπορεί να φτάσει ταχύτητες μέχρι 65km/h, ενώ μπορεί να κρατήσει την θέση του, με κλείδωμα μέσω GPS. Επίσης είναι ενισχυμένο με αισθητήρες, ώστε να αποφεύγονται οι συγκρούσεις.

Το software που το ελέγχει έχει διάφορες λειτουργίες, για τον έλεγχό του αλλά και διαφορετικούς τύπους λήψεων. Έτσι όταν το χαιρετάμε, πετάει μακρυά μας, ενώ μας τραβάει βίντεο, ενώ μπορούμε να κλειδώσουμε σε κάποιο αντικείμενο, με το Mavic Pro να το ακολουθεί και να το βιντεοσκοπεί. Φυσικά έχουμε την περιμετρική λήψη σημείων που επιλέγουμε, ενώ μπορούμε να προγραμματίσουμε από πριν μια διαδρομή που θέλουμε να ακολουθήσει και να βιντεοσκοπήσει.

Όταν τελειώσουμε με την πτήση μας, τα πτερύγιά του μαζεύονται και διπλώνουν, ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο και να μεταφέρεται εύκολα. Η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία μέχρι και 27 λεπτά.

Το DJI Mavic είναι στο σύνολό του ένα εκπληκτικό drone και στην τιμή των €688, δεν πρέπει να το χάσετε.

Βρείτε εδώ το DJI Mavic Pro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.