Τα νέα Mac Pro 2023 είναι ισχυροί υπολογιστές σχεδιασμένοι για επαγγελματίες που θέλουν συστήματα υψηλών επιδόσεων για την εκτέλεση εργασιών όπως οι επεξεργασία βίντεο, το 3D rendering, και άλλα. Έρχονται εξοπλισμένοι με τον M2 Ultra, τον πιο ισχυρό επεξεργαστή της αμερικανικής εταιρείας.

Ο M2 Ultra έχει 24 CPU cores, μέχρι 76 GPU cores, και 32-core Neural Engine. Αυτός ο επεξεργαστής κατατάσσει τους νέους Mac Pro ανάμεσα στους πιο ισχυρούς υπολογιστές της αγοράς. Ωστόσο, πόσό ισχυροί είναι οι νέοι υπολογιστές της Apple; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνει ένα benchmark.

Σύμφωνα με καταχώρηση στο Geekbench, τα Mac Pro 2023 με τον M2 Ultra έχουν διπλάσιες επιδόσεις από τους προκατόχους τους. Η προηγούμενη γενιά με 28-core Xeon W επεξεργαστή της Intel έπιανε 1.378 πόντους στο Single-Core test και 10.390 πόντους στο Multi-Core test και κόστιζαν από 12.999 δολάρια και πάνω.

Mac Pro M2 Ultra Geekbench

Τα νέα M2 Ultra μοντέλα των Mac Pro πιάvουν 2.794 πόντους στο Single-Core test και 21.453 πόντους στο Multi-Core test, ενώ κοστίζουν μόλις 6.999 δολάρια. Με λίγα λόγια, οι νέοι υπολογιστές της Apple με το δικό της επεξεργαστή προσφέρουν διπλάσιες επιδόσεις στη μισή τιμή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το γεγονός ότι οι Intel Xeon δεν προορίζονται για desktop χρήση και συνεπώς είναι άκυρη η σύγκριση δεν το γνωρίζετε;

    • Τοσα χρόνια με αυτούς έπαιζε η Apple στα Pro μηχανήματά της. Έχουν δυνατές επιδόσεις σε βίντεο, ειδικά αν συνδυάζονται με καλή GPU. Τα μηχανήματα στα οποια ήταν δεν ήταν για desktop χρήση, αλλά ήταν για παραγωγή multimedia.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.