Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα ενός smartwatch έναντι ενός συμβατικού ρολογιού είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές όψεις ρολογιού. Τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα smartwatch, συμπεριλαμβανομένου του Wear OS, διαθέτουν πολλές επιλογές που σας επιτρέπουν να επιλέξετε το τέλειο watch face για κάθε περίσταση και σύμφωνα με το γούστο σας

Τι γίνεται όμως αν όλα όσα προσφέρονται δεν ανταποκρίνονται πραγματικά στις ανάγκες σας; Τα κορυφαία ρολόγια Android επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας watch face, αλλά ορισμένες φορές οι επιλογές τροποποίησης είναι περιορισμένες. Για τους χρήστες που αναζητούν μια ευέλικτη λύση για τη δημιουργία προσαρμοσμένων όψεων ρολογιού, η νέα εφαρμογή Kustom Watchface Creator, ή KWCH θα μπορούσε να είναι το απόλυτο εργαλείο.

Το KWCH είναι μια νέα εφαρμογή από τους προγραμματιστές της δημοφιλούς εφαρμογής κατασκευής widget KWGT. Οι προγραμματιστές έχουν ουσιαστικά εφαρμόσει τις βασικές αρχές του KWGT σε ένα νέο app που αφορά τα smartwatches που τρέχουν Wear OS. Αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν επεξεργαστή WYSIWYG που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε πλήρως το watch face.

Wear OS KWCHWear OS KWCH

Με το KWCH, μπορείτε να δημιουργήσετε ψηφιακά και αναλογικά ρολόγια – με ή χωρίς δείκτη δευτερολέπτων, και να τα προσαρμόσετε με τα widgets που έχετε επιλέξει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κινούμενα μοτίβα, live wallpaper χάρτη, και πολλά άλλα. Η εφαρμογή είναι συμβατή με τα περισσότερα smartwatches, καθώς μπορεί να τρέξει σε συσκευές με Wear OS 2.5 ή νεότερο.

Wear OS KWCH

Τα τυπικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνουν αρχικά skin και Komponents – το όνομα για τα widgets στο KWCH, μερικές δωρεάν προεπιλογές, πλαίσια κειμένου με δυνατότητα προσαρμογής, προσαρμόσιμα σχήματα, ενέργειες αφής, υποστήριξη εικόνων, κινούμενα σχέδια, και πολλά άλλα. Υπάρχει ένα IAP που κοστίζει 4.49 ευρώ και ξεκλειδώνει την Pro έκδοση, η οποία δεν έχει διαφημίσεις, επιτρέπει το import από κάρτα μνήμης και τη δημιουργία πακέτων APK.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.