Η Google προσπάθησε νίκησε τους leaker στο ίδιο τους το παιχνίδι, αλλά για μια ακόμα φορά δεν τα κατάφερε. Μπορεί να έχουμε δει ήδη το πρώτο foldable της εταιρείας, αλλά ο κολοσσός της αναζήτησης προχώρησε στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του Google Pixel Fold. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πρώτη φορά που γίνεται επίσημη χρήση του ονόματος “Pixel Fold”.

Η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε τα χαρακτηριστικά, την τιμή, ούτε το πότε θα είναι διαθέσιμο το foldable, κάτι απόλυτα λογικό. Ωστόσο, ανακοίνωσε ότι, όπως αναμενόταν, το Pixel Fold θα κάνει ντεμπούτο στο Google I/O 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου.

Η Google δεν δημοσίευσε μια στατική εικόνα, αλλά ένα βίντεο που δείχνει το αναδιπλούμενο τηλέφωνο από κάθε άποψη. Το κείμενο του tweet είναι μία αναφορά στο “May The Force Be With You”, αφού η 4η Μαΐου είναι ανεπίσημη γιορτή του Star Wars σε όλο τον κόσμο και η εταιρεία επέλεξε αυτήν την ημέρα για να δημοσιεύσει το teaser.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.