Διέρρευσαν εικόνες της διάφανης προστατευτικής θήκης του Samsung Galaxy Z Fold 4 και επιβεβαίωσαν τις φήμες ότι το επερχόμενο foldable smartphone θα έχει βελτιωμένες αναλογίες διαστάσεων για καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Οι φωτογραφίες δείχνουν μικρές αλλά ενδεικτικές βελτιώσεις στο μέγεθος της νέας συσκευής που είναι η πολυαναμενόμενη αναδιπλούμενη ναυαρχίδα της Samsung για το 2022.

Η διαρροή δείχνει ένα ελαφρώς λεπτότερο foldable smartphone σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Η τεχνολογία αναδιπλούμενης οθόνης στο Z Fold 4 έχει σκοπό να βελτιστοποιήσει τη χρήση του τόσο ως smartphone όσο και ως tablet.

Καθώς πλησιάζουμε στην αποκάλυψή του, συνεχίζουν να εμφανίζονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή. Για παράδειγμα, έχουμε αναφορές ότι το Samsung Galaxy Z Fold 4 δεν θα έχει τόσο έντονη πτυχή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.