Η Honor ετοιμάζεται να αποκαλύψει την πολυαναμενόμενη σειρά Magic 6, σε λίγες ώρες. Πρόσφατο leak από τον Digital Chat Station έριξε φως στις προδιαγραφές της κάμερας των Magic 6 και Magic 6 Pro, δημιουργώντας ενθουσιασμό πριν από την επίσημη παρουσίαση.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που διέρρευσαν, το Magic 6 θα διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα καμερών, με κύρια 50MP, ultra wide 50MP, και τηλεφακό 32MP με οπτικό ζουμ 2.5x. Εντωμεταξύ, το Magic 6 Pro αναμένεται να διαθέτει μια κύρια 50MP με τεράστιο αισθητήρα 1/1.3″, ultra wide 50MP και περισκοπική 180MP 1/1.149″ με οπτικό ζουμ 2.5x.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη διαρροή απουσιάζουν πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές της κάμερας του Honor Magic 6 RSR, μιας ειδικής έκδοσης που φέρεται να δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Porsche Design Studio. Παρ’ όλα αυτά, αναφορές υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να διαθέτει την πρώτη στον κόσμο κύρια κάμερα OmniVision OV50K μιας ίντσας.

Εκτός από τις συναρπαστικές προδιαγραφές της κάμερας, οι αναφορές λένε ότι ολόκληρη η σειρά Magic 6 θα έχει Snapdragon 8 Gen 3, το απλό θα έχει 5.400mAh μπαταρία που υποστηρίζει φόρτιση 66W και τα Magic 6 Pro / Magic 6 RSR θα διαθέτουν 5.600mAh μπαταρία με ενσύρματη φόρτιση 88W και ασύρματη φόρτιση 66W.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.