Η Honor αναμένεται να ανακοινώσει τα Magic6 series την επόμενη εβδομάδα και η εταιρία επιτέλους έβγαλε πληροφορίες για αυτά στο διαδικτυακό της κατάστημα. Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν πως θα δούμε το Honor Magic6 Pro με 100x ζουμ (πιθανότατα 10x οπτικό και το υπόλοιπο υβριδικό). Το απλό Honor Magic6 θα έρθει με 50x ζουμ και δεν φαίνται να έχει περισκοπικό φακό.

Στις φωτογραφίες παρατηρούμε πως το Magic6 Pro θα έρθει με διπλή selfie κάμερα, πίσω από μια οπή σε σχήμα χαπιού, ενώ το απλό μοντέλο θα έρθει με μονή κάμερα. Δυστυχώς η εταιρία δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες για τις κάμερες και τους αισθητήρες.

Η ανακοίνωση θα γίνει σε δύο ημέρες, με την πρώτη μέρα να ανακοινώνονται τα Magic6 και Magic6 Pro και στην δεύτερη η Porsche Design έκδοση, που θα αντικαταστήσει το Magic5 Ultimate.

Honor X50 GT: Επίσημα με τεράστια μπαταρία και τιμή κόλαση

Παράλληλα θα δούμε και το MagicOS 8.0, που θα τρέχουν οι συσκευές με νέα χαρακτηριστικά.

Η εταιρία δεν έχει δώσει ακόμα την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης, όμως στην καταχώρηση της σελίδας της, βλέπουμε πως οι συσκευές θα λανσαριστούν στις 11 Ιανουαρίου, στις 22:00, που σημαίνει πως εκεί θα είναι και η ημερομηνία ανακοίνωσης.

Η συσκευή φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα δυνατή και ελπίζουμε επιτέλους να την δούμε και στα μέρη μας, καθώς είναι μια πολύ καλή πρόταση, που έχει άρωμα HUAWEI, ακόμα και τόσο καιρό μετά την αυτονόμηση της εταιρίας. Όλο

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.