Τα Xiaomi Redmi Note 13 Pro kai Redmi Note 13 Pro+ είναι από τις πιο αναμενόμενες συσκευές της μεσαίας κατηγορίας, αφού προσφέρουν καλές επιδόσεις σε τιμή μεσαίας κατηγορίας. Οι δύο συσκευές έχουν ανακοινωθεί ήδη για την κινέζικη αγορά και περιμένουμε να τις δούμε να ανακοινώνονται και για την παγκόσμια αγορά και φυσικά για την χώρα μας.

Σήμερα όμως, μέσα από πληροφορίες του Appuals, μαθαίνουμε και την τιμή των συσκευών για την Ευρώπη, που φαίνεται πως θα είναι ελαφρώς ακριβότερα σε σχέση με πέρσι. Συγκεκριμένα, βλέπουμε το Redmi Note 13 Pro στα €450, με μια άνοδο €50 σε σχέση με πέρσι, ενώ το Redmi Note 13 Pro+ θα έχει τιμή εκκίνησης τα €500 ευρώ, που είναι στα περσινά επίπεδα.

Σε αυτά τα χρήματα άλλωστε οριοθετείται πλέον η μεσαία τάξη και είναι και τα ποσά που θα δούμε να κινείται ο χώρος και για το 2024. Βέβαια αυτή η άνοδος τιμής στο Pro μοντέλο, αν επιβεβαιωθεί, θα δυσαρεστήσει τους φανατικούς της σειράς, αφού η αύξηση είναι άνω του 10%.

Τρέξε άμεσα για ΔΕΗ myHome online – Μόλις ανακοινώθηκε μειωμένη τιμή

Οι τιμές στην κινέζικη αγορά κυμαίνονται στα €180 και €260 αντίστοιχα και είναι οι μισές σε σχέση με τις Ευρωπαϊκές. Από την άλλη όμως δεν υπάρχει ανάγκη για έξοδα μεταφοράς και αποθήκευσης, ούτε για τέλη εκτελωνισμού για την εγχώρια αγορά της Κίνας. Αυτά τα έξοδα ανεβάζουν κατά πολύ το κόστος για την εταιρία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.