Η Xiaomi λάνσαρε τα πρώτα μοντέλα της σειράς 14, το απλό και το Pro, ενώ το Ultra αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2024. Ο λόγος που η εταιρεία ακολουθεί τέτοια τακτική είναι για να κυκλοφορεί το πρώτο smartphone με τον νεότερο flagship επεξεργαστή της Qualcomm, αν και δεν καταφέρνει πάντα να προλάβει τον ανταγωνισμό.

Σε κάθε περίπτωση, το 14 Ultra είναι γεγονός και κυκλοφορούν διαρκώς στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του επερχόμενο premium flagship smartphone της κινέζικης κατασκευάστριας. Στα νεότερα, έχουμε πληροφορίες για τη μπαταρία, της τεχνολογίες φόρτισης, και τις κάμερες του smartphone. Πηγή είναι ο γνωστός leaker Digital Chat Station.

Ξεκινάμε με τη μπαταρία και τη φόρτιση. Το Xiaomi 14 Ultra έχει, σύμφωνα με τον leaker, 5.180mAh μπαταρία, η οποία υποστηρίζει 90W γρήγορη ενσύρματη φόρτιση και 50W γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Βέβαια, κάποιες πηγές αναφέρουν μεγαλύτερη μπαταρία με χωρητικότητα 5.500mAh, σημαντικά μεγάλη διαφορά σε σχέση με την πληροφορίες του DCS.

Πάμε στις κάμερες. Έχουμε δει διάφορα στοιχεία για τις κάμερες του 14 Ultra και ο Digital Chat Station επιβεβαιώνει κάποια, ενώ αναφέρει ορισμένα νέα. Ας δούμε λοιπόν τι είπε ο γνωστός και έγκυρος leaker. Το 14 Ultra θα έχει Sony LYT900 f/1.63 κύρια με f/4.3± full frame aperture. Οπότε, λογικά, θα μπορεί να λαμβάνει περισσότερο φως από την κάμερα του 13 Ultra.

Το σύστημα του Xiaomi 14 Ultra αποτελείται, με βάση τις έως τώρα πληροφορίες, από τέσσερις 50MP κάμερες με διαφορετικό focal length. Ο DCS λέει ότι οι τρεις κάμερες που συνοδεύουν την κύρια είναι στα 50MP και έχουν επίσης μεγάλο aperture. Μένει να επιβεβαιωθούν όλα αυτά από περισσότερες πηγές και να δούμε πώς λειτουργεί στην πράξη αυτό το σύστημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.