Η Xiaomi έχει μπει εδώ και καιρό στον χορό των Ultra. Πρόκειται για smartphones με ισχυρά χαρακτηριστικά και την ανάλογη τιμή, τα οποία ξεχωρίζουν από τα άλλα μέλη της σειράς στην οποία ανήκουν. Το επόμενο μοντέλο της εταιρείας θα είναι το Xiaomi 14 Ultra, το οποίο δεν έκανε ντεμπούτο μαζί με τα αδέρφια του.

Ο γνωστός και έγκυρος leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στο επερχόμενο flagship smartphone της κινέζικης κατασκευάστριας, κάποτε γνωστής για τις οικονομικές και VFM συσκευές της.

Σύμφωνα με τον leaker, το Xiaomi 14 Ultra θα έχει όντως τετραπλό σύστημα με κάμερες που θα διαθέτουν 50MP αισθητήρες, όπως και ο προκάτοχος του. Η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι το μεταβλητό διάφραγμα στην κύρια κάμερα f/1.6 – f/4.0 με πολλαπλά στάδια.

Επιπλέον, ο leaker δήλωσε ότι το 14 Ultra θα έχει εγγενείς εστιακές αποστάσεις 0.5x, 1x, 3.2x, και 5x. Στα λοιπά χαρακτηριστικά, το flagship smartphone θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 3, θα τρέχει το HyperOS της εταιρείας, και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με γυάλινο σώμα και πλάτη από vegan leather.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.