Σύμφωνα με μια αναφορά, μία σειρά εικόνων που κυκλοφόρησε δείχνει τα καλούπια θηκών για τα iPhone 14 και δείχνουν ξεκάθαρα το μέγεθος των module των τεσσάρων μοντέλων.

Τα καλούπια βρέθηκαν στο Weibo – το γνωστό κινέζικο κοινωνικό δίκτυο. Οπότε, είναι πιθανό να είναι καλούπια που χρησιμοποιούνται για θήκες τρίτων κατασκευαστών και όχι για την παραγωγή των τηλεφώνων.

Κοιτάζοντας αυτά τα καλούπια, η πιο αξιοσημείωτη πτυχή είναι αναμφίβολα η έλλειψη του iPhone 14 mini. Εκτός από αυτό, μπορούμε να παρατηρήσουμε αλλαγές στα μεγέθη των iPhone το 2022.

Φέτος, η Apple θα αφαιρέσει από τη βασική σειρά το μοντέλο των 5.4 ιντσών, το οποίο δεν είχε πολύ καλή απόδοση στην αγορά των smartphone. Έτσι, λόγω των κακών πωλήσεων, η εταιρεία κλίνει τώρα προς μεγαλύτερα μεγέθη iPhone.

Αυτό μας φέρνει στα τέσσερα καλούπια που βλέπουμε, τα οποία δείχνουν το iPhone 14 6.1 ιντσών, το 14 Pro 6.1 ιντσών, το 14 Max 6.7 ιντσών, και το 14 Pro Max 6.7 ιντσών.

Μια άλλη αξιοσημείωτη αλλαγή στο design των επερχόμενων iPhone του 2022 είναι το bump της κάμερας. Προφανώς, τα module των καμερών όλων των μοντέλων της σειράς θα είναι μεγαλύτερα σε κάθε διάσταση, σε σχέση με τα iPhone 13.

Ωστόσο, ο συνολικός σχεδιασμός των iPhone 14 παραμένει σχεδόν ίδιος, με επίπεδες άκρες και στρογγυλεμένες γωνίες. Η μεγαλύτερη αλλαγή που θα δούμε αφορά τα Pro μοντέλα, που θα αφήσουν πίσω το notch για το διπλό punch hole.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.