Η κυκλοφορία των Huawei P50 πλησιάζει, τα leaks αυξάνονται, και εμείς σας ενημερώνουμε με ότι νεότερο έχουμε στα χέρια μας. Μετά την κυκλοφορία των πρώτων renders διέρρευσαν κάποια CAD που αποκαλύπτουν τι κρύβεται κάτω από τους δύο περίεργους τεράστιους κύκλους του module των smartphones.

Το leak προέρχεται από τον χρήστη του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, WHYLAB, και δείχνει ότι κάθε ένα από τα δύο μαύρα κρύσταλλα έχει από κάτω δύο αισθητήρες. Οι τρεις από τους αιθητήρες έχουν σχεδόν ίδιες διαστάσεις και ο πάνω αριστερός φαίνεται σχετικά μεγαλύτερος.

huawei p50 cad module

Σύμφωνα με τον leaker τα CAD αφορούν μάλλον θήκη του Huawei P50 Standard Edition, αλλά δεν νομίζουμε ότι το εσωτερικό των κρυστάλλινων επιφανειών του Pro μοντέλου διαφέρει και πολύ, ίσως υπάρχει περισκοπική κάμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.