Η κυκλοφορία των Huawei P50 πλησιάζει, τα leaks αυξάνονται, και εμείς σας ενημερώνουμε με ότι νεότερο έχουμε στα χέρια μας. Μετά την κυκλοφορία των πρώτων renders του Pro μοντέλου δημοσιεύθηκαν renders του απλού μοντέλου σε γκρι χρώμα.

Το τηλέφωνο έχει το ίδιο παράξενο module με το Pro, σχετικά μεγάλο bump, τα κουμπιά στη δεξιά μεριά, πάνω και κάτω ηχεία και μικρόφωνα, USB type-C, selfie κάμερα τοποθετημένη σε κεντρικό punch hole, και επίπεδη οθόνη με μέτρια προς μικρά περιμετρικά bezels. Μοιάζει αρκετά με το Pro, αλλά το μεγάλο μοντέλο έχει πιο καμπύλη πλάτη και curved οθόνη.

Εκτός από τα renders το leak έχει και μερικά specs. Το Huawei P50 είναι 156.7 x 74 x 8.3 χιλιοστά με 10.6 χιλιοστά πάχος στο module, γυαλί στην πλάτη και μεταλλικό περίγραμμα με ελάχιστες καμπύλες. Η οθόνη του είναι στις 6,3 ίνστες, έχει in-display fingerprint scanner, IR blaster, και διπλά στερεοφωνικά ηχεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.