Στο Google I/O 2023 πολλά μέλη της εταιρείας αναφέρθηκαν στη generative AI, για την ακρίβεια το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης αφορούσε την AI και πώς ο κολοσσός της αναζήτησης την εκμεταλλεύεται και την ενσωματώνει στα προϊόντα του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε το Magic Compose για το Google Messages που δημιουργεί μηνύματα για λογαριασμό του χρήστη.

Η λειτουργία αυτή κυκλοφορεί τώρα για επιλεγμένους χρήστες. Όποιος θέλει να τη δοκιμάσει θα πρέπει να γίνει μέλος του προγράμματος Google Messages beta, αν δεν είναι ήδη εγγεγραμμένος. Βέβαια, υπάρχει ο περιορισμός ότι προς το παρόν η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους έχουν SIM με έδρα τις ΗΠΑ. Επιπλέον, όσοι είναι πάνω από 18 και είναι συνδρομητές του Google One Premium θα αποκτήσουν πρόσβαση πριν από τους υπόλοιπους χρήστες.

Στο Google I/O 2023 η εταιρεία είπε ότι το Magic Compose του Messages θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Οπότε, είτε διαθέτει τη λειτουργία νωρίτερα από ότι υποσχέθηκε, είτε με τη δήλωση της εννοούσε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα αποκτήσει πρόσβαση το ευρύ κοινό. Μόνο ο χρόνος θα δείξει τι εννοούσε η εταιρεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.