Η εφαρμογή Huawei ECG App κυκλοφόρησε στην Ευρώπη και θα είναι διαθέσιμη για τους χρήστες των Huawei Watch GT 3 Pro και Huawei Watch D. Η εφαρμογή παρέχει προηγμένη παρακολούθηση ΗΚΓ και αρτηριακής πίεσης.

Στη δήλωση που δημοσίευσε το Huawei Consumer Business Group αναφέρει ότι τα νεότερα smartwatches της εταιρείας θα μπορούν πλέον και στην Ευρώπη να πραγματοποιούν ηλεκτροκαρδιογράφημα ιατρικού επιπέδου και να παρακολουθούν τον καρδιακό ρυθμό.

Τα Huawei Watch GT 3 Pro και Watch D έχουν λάβει την πιστοποίηση CE που τους επιτρέπει να είναι διαθέσιμα για χρήση σε 33 χώρες στην Ευρώπη. Η πιστοποίηση CE καλύπτει επίσης και άλλες αγορές όπως η Ταϊλάνδη, η Κίνα, η Κολομβία, και η Νέα Ζηλανδία.

Η εφαρμογή Huawei ECG App παρέχει σημαντική παρακολούθηση της υγείας που μπορεί να σώσει ζωές και θα διασυνδέεται με τους αισθητήρες ΗΚΓ στο Watch D και στο Watch GT 3 Pro για να καταγράφει τον φλεβοκομβικό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο και την κολπική μαρμαρυγή, εκτός από την επισήμανση του ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού, που μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία.

Οι υπερσύγχρονοι αισθητήρες PPG του Huawei Watch GT 3 Pro μπορούν να επιτρέψουν στους χρήστες να ελέγχουν για καρδιακές παθήσεις όπως η αρτηριοσκλήρωση και να παρέχουν συμβουλές για το πώς να ενισχύσουν την καρδιαγγειακή υγεία.

Η νέα τεχνολογία ηλεκτροδίων του GT 3 Pro αποδίδει πιο ακριβείς μετρήσεις ηλεκτροκαρδιογραφήματος. Αποτελείται από το όργανο παρακολούθησης καρδιακών παλμών TruSeen 5.0+ και ηλεκτρόδια επικαλυμμένα με PVD στη διαφανή νεοκρυσταλλική θήκη. Το Watch GT 3 Pro διαθέτει επίσης παρακολούθηση SpO2, παρακολούθηση ύπνου, παρακολούθηση άγχους, και άλλα.

Το Huawei Watch D είναι σε θέση να παρέχει ακριβείς μετρήσεις αρτηριακής πίεσης και ανάλυση ΗΚΓ. Διαθέτει αισθητήρα πίεσης υψηλής ακρίβειας που του επιτρέπει να πραγματοποιεί μετρήσεις υψηλής ακρίβειας εντός εύρους σφάλματος ±3mmHg, εκτός από τον μηχανισμό ανάδρασης πίεσης και του μακρομοριακού λουριού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.