Το Xiaomi Mi Band 7 θα κάνει ντεμπούτο αύριο, αλλά μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες κυκλοφόρησαν αμέτρητα leaks και teasers, ενώ το smartband είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στο JD.com. Πάμε να δούμε τι ξέρουμε για τον επερχόμενο fitness tracker.

Φαίνεται ότι θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, η κανονική και η NFC – η οποία θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας με μικρή καθυστέρηση. Αν και δεν ξέρουμε ακόμα τιμές, αναμένεται το κανονικό να κοστίζει 45 ευρώ και το NFC να ανεβάζει την τιμή στα 55 ευρώ.

Κατά τα άλλα, το Xiaomi Mi Band 7 θα έχει 1.62 ιντσών οθόνη – έναντι 1.56 που είχε ο προκάτοχος του, και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η ωφέλιμη περιοχή είναι 25% μεγαλύτερη. Επιπλέον, θα έχει 24/7 παρακολούθηση οξυγόνου στο αίμα και ειδοποίηση αν πέσει κάτω από 90%.

Επίσης, το band έχει υπολογιστή φόρτου προπόνησης με βάση το EPOC (Excess Post-exercise Oxygen Consumption), που υπολογίζεται σύμφωνα με τα δεδομένα των τελευταίων 7 ημερών και βοηθάει στην παροχή συμβουλών ξεκούρασης, απώλειας βάρους και αύξησης του όγκου των μυών.

Τέλος, περιμένουμε το Xiaomi Mi Band 7 να έχει always-on display, built-in GPS, έξυπνο ξυπνητήρι, πάνω από 150 αθλήματα, παρακολούθηση εμμηνορρυσιακού κύκλου, και αυτονομία που ξεπερνάει τις 14 ημέρες με βαριά χρήση. Όλα αυτά θα τα πάθουμε αύριο, καθώς δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από την εταιρεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.