Τα Mi Bands της Xiaomi είναι από τα πιο προσιτά και δημοφιλή fitness trackers σε πολλές αγορές. Επί του παρόντος, η εταιρεία προσφέρει το Xiaomi Mi Smart Band 6 – γνωστό και ως Mi Band 6, που κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από ένα χρόνο. Ωστόσο, ο αντικαταστάτης του – το Xiami Mi Smart Band 7, μπορεί να βρίσκεται προ των πυλών.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, τα πρώτα χαρακτηριστικά του επερχόμενου fitness tracker με το όνομα Mi Band 7 ανακαλύφθηκαν μέσω κώδικα που βρίσκεται στις εφαρμογές της Xiaomi. Tο Mi Smart Band 7 θα έχει την κωδική ονομασία “L66” και θα έχει τους αριθμούς μοντέλου M2129B1 και M2130B1.

Θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 192 x 490 pixels με υποστήριξη Always On Display για μερικά ρολόγια και λειτουργίες προπόνησης, από αεροβική έως Zumba. Η διαρροή αποκάλυψε επίσης ότι το Xiaomi Mi Band 7 θα μπορούσε να διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη GPS, ωστόσο, η συμπερίληψη αυτής της δυνατότητας εξακολουθεί να παραμένει αμφίβολη.

Ο κώδικας αποκάλυψε περαιτέρω ότι το Mi Band 7 θα περιλαμβάνει μια λειτουργία Smart Alarm, η οποία θα ξυπνάει τον χρήστη αυτόματα 30 λεπτά πριν από το προκαθορισμένο ξυπνητήρι. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το fitness tracker θα συνοδεύεται από λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας για βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Προς το παρόν, η Xiaomi δεν έχει αναφέρει τίποτα για το Mi Smart Band 7, ωστόσο, δεδομένου ότι η εταιρεία έκανε το ντεμπούτο του Mi Smart Band 6 στα τέλη Μαρτίου του περασμένου έτους, είναι βέβαιο ότι θα ακούσουμε περισσότερα για τον αντικαταστάτη του τις επόμενες μέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.