Τα αυτοκόλλητα είναι μια δημοφιλής εναλλακτική των emoji στο WhatsApp και σε άλλες πλατφόρμες, και δίνουν στον χρήστη μια μεγαλύτερη ποικιλία τρόπων έκφρασης. Ένα μειονέκτημα της λειτουργίας αυτοκόλλητων του WhatsApp είναι ότι οι χρήστες δεν μπορούν να τα δημιουργήσουν μέσα από την εφαρμογή. Αυτό όμως θα αλλάξει.

Ο tipster Mukul Sharma εντόπισε ένα κουμπί σε μια beta έκδοση της εφαρμογής που επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί τα δικά του αυτοκόλλητα. Ο Sharma επιβεβαίωσε ότι η λειτουργία δουλεύει κανονικά και είναι διαθέσιμη μέσω της web έκδοσης της εφαρμογής.

Εμείς ελέγξαμε την πληροφορία και διαπιστώσαμε ότι μπορούμε όντως να χρησιμοποιούμε το χαρακτηριστικό στο WhatsApp για web και μπορούμε να δημιουργούμε αυτοκόλλητα από φωτογραφίες στον υπολογιστή. Δεν ξέρουμε όμως αν είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες, παγκοσμίως.

Επίσης, δεν ξέρουμε πότε και αν η εταιρεία θα προσθέσει το χαρακτηριστικό και στην έκδοση για κινητά, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν θετικό. Προς το παρόν όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει αυτοκόλλητα στο WhatsApp για κινητά πρέπει να κατεβάσει άλλες εφαρμογές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.