Το Πορτοφόλι Google πρόσθεσε επιτέλους και τη δυνατότητα να ανοίγει pkpass αρχεία, όπως σας  είχε ενημερώσει το techmaniacs.gr πριν από λίγες ημέρες, δηλαδή τον τύπο των αρχείων των iPhone συσκευών. Και φυσικά, δοκιμάσαμε να δούμε αν η ταυτότητά μας μπορεί να φορτωθεί και στο Πορτοφόλι Google. Όχι μόνο φορτώθηκε κανονικά, αλλά μπορέσαμε μάλιστα να κάνουμε και έλεγχο εγγράφου κανονικά. Και μάλιστα 3 φορές για να βεβαιωθούμε ότι δεν ακυρώνεται το QR code που παρουσιάζει το Πορτοφόλι Google.

Για να μπορέσεις να περάσεις την ταυτότητα, θα πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο της ταυτότητας από το Gov.gr Wallet. Συγκεκριμένα, ανοίγουμε το Gov.gr Wallet και στην ταυτότητά μας πηγαίνουμε και πιέζουμε την επιλογή προσθήκη στο Wallet. Ανάλογα με τη συσκευή που έχουμε θα μας κατευθύνει να ανοίξουμε το αρχείο με κάποια εφαρμογή της επιλογής μας, στη προκειμένη περίπτωση θέλουμε το Πορτοφόλι Google, ενώ αν δεν δίνεται η εν λόγω δυνατότητα απλά αποθήκευσε το pkpass αρχείο.

Paypal: Οι αλλαγές στους όρους προστασίας αγορών που μας επηρεάζουν όλους

Στη συνέχεια πηγαίνεις στο file manager που χρησιμοποιείς και επιλέγεις να ανοίξεις το αρχείο με το Πορτοφόλι Google ή Google Wallet. Όταν προστεθεί στο Πορτοφόλι Google θα σου παρουσιάζει και το QR code. Πολύ απλά δείχνεις το εν λόγω QR code  για έλεγχο και δίνεις έγκριση μέσω από το Gov.gr Wallet.

Μπορούμε να ζήσουμε στον Άρη; Ναι, αλλά μόνο μέχρι 4 χρόνια!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε Pixel 6a, με το τελευταίο Google Wallet και τον file manager τις συσκευής δεν δίνει την επιλογή για open with google wallet.

  2. Έχω βάλει τις κάρτες μου στο google wallet και πληρώνω με το τηλέφωνο.
    Την ταυτότητα μου γιατί να την βάλω;
    Την έχω στο gov wallet και είναι αρκετό

  3. Δοκιμάζεις με την εφαρμογή pass2pay και σου αλλάζει το apple pass σε Google pass. Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.