Το WhatsApp είναι διαθέσιμο σε υπολογιστές εδώ και λίγο καιρό, αλλά είναι ουσιαστικά η εφαρμογή για κινητά, προσαρμοσμένη για desktop PC – κάπως άβολο και δύσχρηστο. Όπως όλα δείχνουν όμως αυτό θα αλλάξει, αν όλα πάνε καλά.

Μία ιταλική ιστοσελίδα δημοσίευσε screenshot από μία νέα εφαρμογή που αναπτύσσει η εταιρεία ειδικά για υπολογιστές. Η σελίδα δημοσίευσε και διάφορα GIF που δείχνουν λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για την εφαρμογή και τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Το WhatsApp UWP (Universal Windows Platform), επιτρέπει τη χρήση της εφαρμογής και στο Xbox, ενώ έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα Windows 11, με ημιδιαφανή πάνελ. Επιπλέον, τρέχει στο παρασκήνιο για να μην χάνεις ούτε ένα μήνυμα.

Ο σχεδιασμός τις επιτρέπει την άνετη χρήση και μέσω οθονών αφής και οι ρυθμίσεις περιέχουν έξι κατηγορίες – Γενικά, Λογαριασμός, Συζητήσεις, Ειδοποιήσεις, Αποθήκευση, και Βοήθεια.

Η εφαρμογή μοιάζει πολύ με αυτή του Skype, αλλά με μικρές βασικές διαφορές και προφανώς με το κλασικό πράσινο χρώμα του WhatsApp. Η πρώτη beta είναι ήδη διαθέσιμη και αν θες να τη δοκιμάσεις μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.