Η Google μόλις προέβη στην επίσημη διάθεση της τελευταίας Android P Developer Preview 5 (Beta 4) για τις Pixel συσκευές, με σκοπό οι χρήστες να είναι σε θέση να δοκιμάσουν τον λογισμικό πριν αυτό κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. Η τελευταία αυτή beta έκδοση του Android P, είναι σχεδόν σαν την τελική.

Να σημειώσουμε ότι είναι διαθέσιμα τα factory images για να προβούν οι κάτοχοι pixel συσκευών στο flashing. Βέβαια, η Google σύμφωνα με το Android Police έχει ξεκινήσει ήδη να την διαθέτει σαν OTA update.

Το Android P φέρει ένα ριζικά ανανεωμένο σχεδιασμό του UI του, με swipe-gesture navigation και ένα νέο multitasking interface. Το παρόν δηλώνει και το Adaptive Battery feature (είχαμε γράψει παλαιότερα για αυτό, περισσότερα εδώτο οποίο επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας, με το να μην δίνει προτεραιότητα  σε εφαρμογές του παρασκηνίου που δεν χρησιμοποιούνται συχνά. Το πραγματικό όνομα του Android P δεν το έχουμε μάθει ακόμη.

Και ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε περίπου θα πρέπει να αναμένουμε το Android P.

Τα OTA images και factory images είναι διαθέσιμα από τα προαναφερθέντα links για Pixel και Pixel 2 συσκευές, ενώ θα η συγκεκριμένη έκδοση θα καταφθάσει σύντομα σε ακόμη περισσότερες συσκευές τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.