Μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της iOS 17 beta 4 στους προγραμματιστές, η Apple διαθέτει τώρα τη δεύτερη δημόσια beta των iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 17, και macOS Sonoma στους χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο Apple Beta Software Program.

Αυτές οι ενημερώσεις λογισμικού είναι διαθέσιμες για προγραμματιστές από τον Ιούνιο. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η εταιρεία τις έκανε διαθέσιμες και στο πρόγραμμα Public Beta. Τα builds των watchOS 10 και tvOS 17 που κυκλοφόρησαν στους δημόσιους δοκιμαστές beta είναι τα ίδια που έλαβαν οι προγραμματιστές την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, η Apple κυκλοφορεί αναθεωρημένα builds των iOS 17 beta και macOS Sonoma beta.

  • iOS 17 και iPadOS 17: 21A5291j (beta 4 build: 21A5291h)
  • watchOS 10: 21R5320i
  • tvOS 17: 21J5318f
  • macOS Sonoma: 23A5301h (beta 4 build: 23A5301g)

Λάβετε υπόψη ότι παρά το νέο build, ο αριθμός παραμένει σχεδόν ο ίδιος – γεγονός που υποδηλώνει ότι τα νέα builds δεν έρχονται με νέα χαρακτηριστικά.

Το iOS 17 φέρνει πολλές αλλαγές στο Phone, στο Messages και στο FaceTime, καθώς και μια λειτουργία αναμονής για την εμφάνιση πληροφοριών σε οριζόντια λειτουργία. Το iPadOS 17 περιλαμβάνει την προσαρμογή της οθόνης κλειδώματος, τις εφαρμογές Health και Journal, και πολλά άλλα. Βελτιώσεις στο Messages και στο FaceTime έρχονται επίσης στα Mac με το macOS Sonoma, το οποίο εισάγει και το νέο Game Mode.

Όσον αφορά το watchOS 10 και το tvOS 17, η ενημέρωση του πρώτου φέρνει μια ολοκαίνουργια διεπαφή για τις εφαρμογές των Apple Watch και η νέα έκδοση του δεύτερου επιτρέπει για πρώτη φορά το FaceTime σε Apple TV. Σύμφωνα με την Apple, το νέο λογισμικό θα κυκλοφορήσει επίσημα στο κοινό αυτό το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.