Το iOS 17 είναι διαθέσιμο σε pre-release developer beta από τις αρχές Ιουνίου. Τώρα, η Apple επεκτείνει τη διάθεση δίνοντας πρόσβαση σε testers για την public beta του λειτουργικού της συστήματος για iPhone.

Μεταξύ άλλων, το iOS 17 φέρει πολλές αλλαγές στο Phone, το Messages, και το FaceTime, καθώς και στην εφαρμογή Journal και το χαρακτηριστικό Standby. Μαζί του η εταιρεία λανσάρει και το iPadOS 17 με παραμετροποίηση της Lock Screen, τα Health και Journal app, και πολλά άλλα.

Τα iOS 17 και iPadOS 17 θα είναι διαθέσιμα τόσο σε developer beta όσο και σε public beta κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού και το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσουν ευρέως σε όλους τους κατόχους iPhone και iPad.

Τέλος, η Apple δοκιμάζει επίσης το tvOS 17 για Apple TV, το watchOS 10 για Apple Watch, το macOS Sonoma για Mac, και τα updates για τα HomePod και AirPods. Επιπλέον, οι developers έχουν πρόσβαση σε kit για apps του visionOS.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγκατάσταση εχτές iOS 17 beta ναι στα καινούργια extra αλλά θέρμανση στο κινητό πλαϊνά στα πλήκτρα -σήμερα θέρμανση ξανά
    Και δεν μπορούσες ούτε να κανείς restart ούτε λειτουργούσε για 1 ώρα περίπου καμία σχέσεις με προηγούμενες beta πρώτη φορά είδα να βγάζει beta η Apple iPhone 13

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.