Ακόμα περισσότερες διαφημίσεις θα αρχίσουν να εμφανίζονται σύντομα στο feed των χρηστών του Instagram, σύμφωνα με ανακοίνωση της Meta. Με αυτές τις αλλαγές, οι διαφημιστές θα μπορούν πλέον να τοποθετούν διαφημίσεις στην αρχική σελίδα Explore καθώς και στο προφίλ.

Στο παρελθόν, η πλατφόρμα εμφάνιζε διαφημίσεις στη σελίδα Explore όταν την επισκέπτονταν, πατούσαν σε μία δημοσίευση, και πραγματοποιούσαν κύλιση προς τα κάτω. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης έβλεπε διαφημίσεις μεταξύ των συγκεκριμένων δημοσιεύσεων.

Με την αλλαγή που πραγματοποίησε το Instagram οι χρήστες θα αρχίσουν να βλέπουν διαφημίσεις απευθείας στην αρχική σελίδα Explore. Αυτό σημαίνει ότι θα βλέπουν διαφημίσεις με το που πατάνε το κουμπί αυτής της ενότητας, ακόμα κι αν δεν αλληλεπιδράσουν με μια δημοσίευση και κάνουν κύλιση προς τα κάτω.

Ωστόσο, η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η προσθήκη διαφημίσεων στο feed του προφίλ των χρηστών. Στο παρελθόν, οι σελίδες προφίλ ήταν εντελώς απαλλαγμένες από διαφημίσεις. Επομένως, όταν έμπαιναν στο προφίλ κάποιου, δεν θα έβλεπαν ποτέ ούτε μια διαφήμιση, κάτι που ίσχυε και κατά την κύλιση στο feed του προφίλ.

Όμως η Meta το αλλάζει και αυτό. Όταν οι χρήστες επισκέπτονται πλέον το προφίλ ενός χρήστη και πατήσουν μία από τις δημοσιεύσεις του, με το που κάνουν κύλιση προς τα κάτω θα βλέπουν διαφημίσεις μεταξύ των δημοσιεύσεων.

Το Instagram ισχυρίζεται ότι οι δημιουργοί μπορούν να κερδίσουν επιπλέον εισόδημα από διαφημίσεις που εμφανίζονται στο προφίλ τους. Όμως, κάτι τέτοιο είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένους δημιουργούς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.